LAZOFLU ya başarılar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
LAZOFLU ya başarılar
bu gün çok büyük bir sınavı var ALLAH yar ve yardımcısı olsun

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Allah yardımcısı olsun :) inşallah kazanır ... Başlık faz olmuş bir düzeltirsen abla :)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim enescim düzelttim:oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Başarılar diliyorum..

maxibrk

maxibrk

Üye
Başarılar... Allah yardımcısı olsun...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Başarılar ney sınavı var......

jackalx_06

jackalx_06

Üye
Laz¥

Laz¥

Üye
Başarılar Allah yardımcısı olsun

arslansem

arslansem

Üye
Çok büyük derken :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Öncelikle nadide teşekkürler. Tabi diğer arkadaşlara da teşekkür. Sınav ne sınavı diye merak edenler olmuş. Imam-hatip için Yeterlilik Belgesi sınavı.

Pek iyi geçmedi. Burada daha açık bir şekilde anlatmam uygun düşmez. Ama sınav komisyonundaki komisyon başkanı pek de iyi davrandı diyemem. Moralimi bozmak için elinden geleni ardına koymadı. Artık ayın 19unda sonuçlar belli olacak. Mesaj yazan değerli üyelere tekrardan teşekkür ederim.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Herşey gibi bu tür şeylerde nasip kısmet meselesi....Hakkında hayırlısı neyse o olsun......

Laz¥

Laz¥

Üye
Kesinlikle Her işte bir hazır vardır hakkında hayırlısı olsun

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Kesinlikle Her işte bir hazır vardır hakkında hayırlısı olsun

Sağol toprağım. Sınavı kazandım. Götü geçti ama 80 puan almayı başardım yine. Zaten prosedürden fazla sordular ama normal de alacağım şuan 80 gibi. Yani hakkımı aldım.

istan0z61

Üye
lazoflu beşiktaş çarşı şaşılacak bir şey. görünce çok üzüldümm vay bee yeni nesile bak.
Neyse bize laf düşmez. Bende ofluyum ama arkadaşım içimiz cız ediyor oflu birinin Trabzon harici takım tuttuğunu gördüğümüzde senden ricam başka bir nick kullansan keşke içinde TRABZON OF ve 61 olmayan.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
lazoflu beşiktaş çarşı şaşılacak bir şey. görünce çok üzüldümm vay bee yeni nesile bak.
Neyse bize laf düşmez. Bende ofluyum ama arkadaşım içimiz cız ediyor oflu birinin Trabzon harici takım tuttuğunu gördüğümüzde senden ricam başka bir nick kullansan keşke içinde TRABZON OF ve 61 olmayan.

Öncelikle şunu söyleyeyim renkler ve zevkler tartışılmaz. Diğer bir mesele ise, Trabzondaki herkes TS yi tutmuyor. Küçüklükten beri tuttuğum tek takım Beşiktaş. Birkaç kez gelen baskılar yüzünden değişmeye çalıştım ama olmadı. Artık BJK li olarak biliniyoruz.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Sınav biteli aylar oldu , Geçtik elhamdülillah.

tunahan64

tunahan64

Üye
DÜNYANIN SONU DEĞİL YA KARDEŞ SIKMA CANINI.HAYIRLISIYSA OLSUN İNŞALLAH. Bismillahirrahmanirrahim
Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz. (Bakara Suresi, 216 - Kuranı Kerim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt