Lazer Kılıcı Yapalım Derken Yandılar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
swedeniz

swedeniz

Üye
    Konu Sahibi
Lazer Kılıcı Yapalım Derken Yandılar
Star Wars filmini izledikten sonra, neon tüplerini benzinle doldurup yakarak lazer kılıcı yapmak isteyen iki İngiliz genci ağır şekilde yanarak hastanelik oldu.

Polisin açıklamasına göre, 20 yaşındaki Mark Webb’le 17 yaşındaki kız arkadaşı, filmdeki gibi lazer kılıcıyla düello etmek ve bunu filmeçekmek istedi. Londra’nın kuzeyindeki Hemel Hempstead korusuna giderek projelerini hayata geçirmek isteyen gençlerin benzin doldurduğu neon tüpleri bomba gibi patladı. Ağır yanıklarla derhal hastaneye kaldırılan gençlerin durumunun kritik olduğu belirtildi.

(alıntıdır)

yitik savaşçı

Üye
İnanmayabilecekler için kaynak belirtelim: , .

canturk

canturk

Üye
ne demişler AKIL AKIL GEL DE ... TAKIL salak bunlar

slayer

Üye
türkiye'de olsa star wars yasaklanırdı...

ardaca

Üye
keano diyodu zaten bu ingilizlerin bazıları salak diye haklıymış valla!

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
wayyy salak wayyyy senin neyine yaw işin kılıcı buda bilk olmuş oldu millet pokemon zanledip kendisini pencereden atan prize eilini sokup carpılanları duydum da bu da guzel olmuş ıhaaaaaaa

RockFord Fosgate

Üye
cok akıllı arkadaslar mıs neon tupunun ıcıne benzın konurmu be akıl war mantık war!!!

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
adam bi ilk yapmış işte canım nasıl gaza geldiyse daha dogrusu gaz ona gelimiş buradan geçmiş olsun dileklerimi gönderiorum

kikaksk

kikaksk

Üye
bu adamlar harbiden salak ben teshis ettim....

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(canturk &#064; Jan 22 2006, 10&#58;57 AM) [post=259237]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ne demişler AKIL AKIL GEL DE ... TAKIL salak bunlar
[/b][/quote]

tofy

Üye
her gördüklerini yapmaya mı çalışıyormuş bunlar
evde uygulamayınnn mı demek lazım böylelerine

iceboy

iceboy

Üye
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Jan 22 2006, 10&#58;02 AM) [post=259262]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
türkiye&#39;de olsa star wars yasaklanırdı...
[/b][/quote]

Hic zannetmiyorum. Kurtlar vadisi adli diziyi bile o kadar olaydan sonra tekrar ve hergun gosterdiklerine gore&#33;&#33;&#33;

Bunlar dunyanin her bi yaninda yau&#33; Resmen cahillik. Lazer kiliciymis&#33; pffff&#33; Yarin biri kalkip benzin icip gozunden ates cikartmaya kalkarsa sasmaycam&#33; (xmen)

barabelli

barabelli

Üye
<div class='quotetop'>(ardaca &#064; Jan 22 2006, 04&#58;36 PM) [post=259494]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
keano diyodu zaten bu ingilizlerin bazıları salak diye haklıymış valla&#33;
[/b][/quote]

+1

Memo2005

Üye
ingiliz gençlerin yaratıcılıklarına hayran olmamak elde değil :-)))) Allah akıl fikir versin böylelerine :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt