lazer epilasyon?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

acuxx

Üye
bende yanak ve koltuk altını aldırıcam zaten benim kolda bacakta falan kıl az göğüste var biraz oda kafi

Aldırmışken tüm vücudu aldırma da erkek dediğin biraz kıllı olur

bende yanak ve koltuk altını aldırıcam zaten benim kolda bacakta falan kıl az göğüste var biraz oda kafi

Aldırmışken tüm vücudu aldırma da erkek dediğin biraz kıllı olur

yaani ama erkek demekle de olmuyor kardeş yaa bakımlı olmak adına tüm vücudu ele almak lazım

Cok Haklisin .. Bence Tuysuz Erkek Olmaz Diyenler Cok Farkli Dusunuyor .. Ne Guzel Tertemiz Bir Vucudun Olacak ..

Cok Haklisin .. Bence Tuysuz Erkek Olmaz Diyenler Cok Farkli Dusunuyor .. Ne Guzel Tertemiz Bir Vucudun Olacak ..

Aynen abi yaaa, hani bi söz var; ön yargıları yıkmak atomu parçalamaktan zordur diye! O hesap erkek dediğin kıllı olur! Anlam veremiyorum açıkcası

Aynen .. Ben Cok Rahatsizim .. O Ne Oyle Vucudunda Siyah, Uzun Seylerr .. Cok Itici 'Bence'

Aynen .. Ben Cok Rahatsizim .. O Ne Oyle Vucudunda Siyah, Uzun Seylerr .. Cok Itici 'Bence'

+1 katılıyorum abi, elimden geldiğince temizliğime özen gösteriyorum bende, lazer epilasyonu daha önce düşündüm ama fiyat ve seansların fazlalığı sıkıntı oldu derken askerliğim geldi inşallah ölmez canımız sağ olursa askerden gelince düşünüyorum abi

Insallah .. Bende Yazin Yaptircam Insallah .. :]

Aynen Valla :]
Arkadaslarim Spor Dersinde Cikariyorlar Elbiselerini Tertemiz .. Ben Acinca Siyah Bacakkk :]

Evet Valla .. Sanirim Asya Ulkelerinde Genetik Bir Sorun Killanma .. Avrupali Insanlar Tertemiz .. Iklim Sartlari Etkiliymis .. Ve Ozellikle Yiyecekler ..

Evet Valla .. Sanirim Asya Ulkelerinde Genetik Bir Sorun Killanma .. Avrupali Insanlar Tertemiz .. Iklim Sartlari Etkiliymis .. Ve Ozellikle Yiyecekler ..

ama şöyle ki hani saçlarımızın bir var olma nedeni var, sonraa kaş ve de kirpiklerimizinde bi nedenleri var ama neden bacak, koltuk altı vb bölgelerde de var ki anlamıyorum

Hormonlar Orda Sanirim .. =/
Neden Oldugunu Dusunursek Isin Icinden Cikamayiz ..
Nasil Kurtulabiliriz Onu Dusunmek Gerek .. :]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...