Haber launcheri değiştirilmiş ve sistem launcheri kaldırılmış android telefonu sakın sıfırlamayın!! içeri

dRaJ3N

Üye

Şunu yapabilirdiniz ; Lucky Patcher veya X Plore tarzı uygulamalar ile Launcher i system>app klasörüne veya System>priv-app klasörüne taşıyarak dolayısıyla format dahi atsanız sistem uygulamaları değişmeyecek/silinmeyecektir..

Tepkiler: King_ata

King_ata

Üye
    Konu Sahibi
bir daha launcher değiştirirsem bunu yapıcam

FK5896

Üye
benim başıma da gelmişti aynısı. peki sonradan yüklediğimiz launcher'ı sistem uygulaması yapsak? sonuç değişir mi acaba?

King_ata

Üye
    Konu Sahibi
benim başıma da gelmişti aynısı. peki sonradan yüklediğimiz launcher'ı sistem uygulaması yapsak? sonuç değişir mi acaba?
arkadaşım güldürme beni sistem launcheri zaten sistem uygulamasıdır adam sana sonradan yüklediğin launchere bunu yap diyor

FK5896

Üye
arkadaşım güldürme beni sistem launcheri zaten sistem uygulamasıdır adam sana sonradan yüklediğin launchere bunu yap diyor
gülebilirsin arkadaşım sonuçta sordum öylesine. olur demedim.öğrenmemek ayıp, öğrenmek değil.. ha, bu arada yorumları okumamıştım ..

King_ata

Üye
    Konu Sahibi

Tepkiler: FK5896

NEXUS

Üye
varsayılan yapmadınız galiba çünkü bende silmiştim başka launhceri varsayılan yaptım format atınca direk o launcher ile açıldı