Launcher Kafamı Karıştırdı

Sponsorlu Bağlantılar

Reexecution

Reexecution

Üye
    Konu Sahibi
Launcher Kafamı Karıştırdı
herekese iyi forumlar . :)

bu launcher lar ne , nasıl çalışıyor daha onu bilmiyorum arkadaşlar . (cahilliğin gözü kör olsun)

örneğin galaxy s2 ' de touchwiz var. (3 mü 4 mü ne)

bazıları jelly bean'a güncellemiş fakat touchwiz yok.(bence böyle daha hoş duruyor :) )

Bu launcher tam olarak ne oluyor ?

Android i şöyle düşünürsek ,

kernel + launcher olarak mı çalışıyor ?

Yani demek istediğim kullanıcıların kullandıkları,dışardan gözlemledikleri (ana ekran , menü , widget'lar vb..) bu launcher üzerindemi çalışıyor ? (telefonun arayüzü launcher mı oluyor ? yani launcher kernelden başlı başına bir program gibi sisteme görsellik mi katıyor ? ben bunu os'la bütünleşik sanırdım.)

Buğra

Buğra

Admin
launcher başlatıcı uygulamadır launcher olmadan cihaz başlamaz. piyasada çok satıda launcher mevcut iphone xperia toucwizz. vb bunların bazıları sade ve az ram tüketir bazıları görseli çok iyidir fakat çok ram tüketir

Reexecution

Reexecution

Üye
    Konu Sahibi
launcher başlatıcı uygulamadır launcher olmadan cihaz başlamaz. piyasada çok satıda launcher mevcut iphone xperia toucwizz. vb bunların bazıları sade ve az ram tüketir bazıları görseli çok iyidir fakat çok ram tüketir

hmm.. şimdi anladım sisteme bağımlı bir program gibi.. cevabın için teşekkürler :)

tapatalk

tapatalk

Üye
2. Resimde ki androidin kendi arayuzu 4.1 in ki

tapatalk

tapatalk

Üye
Sen öyle birşey yüklemek istersen şimdi boyle olucak

legolas29

legolas29

Üye
Haci en iyisi next launcher.markette 14 $ mi ne ama parasini hak ediyor ama black markette bedava O.o

Reexecution

Reexecution

Üye
    Konu Sahibi
Sen öyle birşey yüklemek istersen şimdi boyle olucak

hmm.. aslinda bu iyiymis yani benim sormak istedigim bu launcherlar bi program yani sistemin uzerinde calisiyor.sistemin arayuzu nun tamami launcher oluyor yani

tapatalk

tapatalk

Üye
hmm.. aslinda bu iyiymis yani benim sormak istedigim bu launcherlar bi program yani sistemin uzerinde calisiyor.sistemin arayuzu nun tamami launcher oluyor yani

Sistemin kendi arayuzu bi program filan degil yani. Tw den filan cok daha az ram harcar

Reexecution

Reexecution

Üye
    Konu Sahibi
Sistemin kendi arayuzu bi program filan degil yani. Tw den filan cok daha az ram harcar

peki cevap için sağol :) nette baktımda launcherları değiştirmişlerde (demek tema gibi bişey )

aleranol

aleranol

Üye
sana görünen görüntü launcherdir. başlangıçta ayarlanan arayüz. stock olanı en sadesi. diğerleri de daha hoş vs. gozuksun diye yapılır.