Launcher Dünyası [ Gir İçeri ]

Sponsorlu Bağlantılar

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
Çok teşekkürler

xsileah

Üye
Gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş. Emeğin için teşekkürler.

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
:tşk:

ghostmen21

Üye
güzel paylaşim emegine saglık.
Bu launcher'ler arasında en stabil ve fazla ram harcamayanı hangisi acaba

soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
eline saglik

Eness9705

Üye
helal olsun :)

caqa

Üye
ya bunlari nasil calistiriyonuz?

monteboy

monteboy

Üye
ya bunlari nasil calistiriyonuz?
marketten dilediğini yükledikten sonra home tuşuna basıp indirdiğin launcher'ı seç varsayılan diyerek home tuşuna bastığında bir daha sormaz hangi diye

AlpReis

AlpReis

Üye
En iyi telefon Orjinal telefondur... Tabii rootlu

mrt-06

mrt-06

Üye
Emeğine sağlık. ;) ;)

muzaffer2121

Üye
çok saol allah razı olsun güzel paylaşım ellerin dert gürmesin ....:oley:tşk:

signor ramon

signor ramon

Üye
emegıne saglık yoldas super calısma !

sh3wc4t

Üye
dodol lancher var burda unutullan ama gayet sağlam hem de free

:heyo2::heyo2::heyo2::heyo2::heyo2::heyo2::heyo2::heyo2::heyo2::heyo2::heyo2::heyo2::heyo2::heyo2::heyo2::heyo2::heyo2::heyo2::heyo2::heyo2::heyo2::heyo2::heyo2:

mrt-06

mrt-06

Üye
Çok güzel çalışma. Emeğine sağlık. Beğendim.

maxicepasd

Üye
23-android seven launcheri yukledim ama acilmiyo maalesef calisma yi durdurdu diyor yardm ltfn.

aosman61

aosman61

Üye
ez launcher güzelmiş

denizati77

denizati77

Üye
Merhaba, android sistemin oldukça yabancısıyım ve bu get jar meselesi yüzünden telefonda temlaları kullanamıyorum. Beautiful Dream diye bir tema indirdim mesela, 30 jar istiyor uygulamayı açmak için ana getjar bana sadece bir iki şey veriyor inbdirmem için, onları da indirince bana jar mı verecek elimdekini mi alacak anlamadım bir türlü:(
ne zor işmiş yahu bu.
uzun lafın kısası, benim bu temayı bu jar işine hiç girmeden edinmem mümkün müdür?
yardımcı olursanız çok sevinirim:)bir de, temalarda sıralama nasıl değişiyor?bir şekilde bir ayarı olması gerek sanıyorum ama temanın ana sayfası olmasını istediğim resim 3. sayfada, bir türlü yerini değiştiremiyorum.bir bilgisi olan?

Crixus07

Crixus07

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba, android sistemin oldukça yabancısıyım ve bu get jar meselesi yüzünden telefonda temlaları kullanamıyorum. Beautiful Dream diye bir tema indirdim mesela, 30 jar istiyor uygulamayı açmak için ana getjar bana sadece bir iki şey veriyor inbdirmem için, onları da indirince bana jar mı verecek elimdekini mi alacak anlamadım bir türlü:(
ne zor işmiş yahu bu.
uzun lafın kısası, benim bu temayı bu jar işine hiç girmeden edinmem mümkün müdür?
yardımcı olursanız çok sevinirim:)bir de, temalarda sıralama nasıl değişiyor?bir şekilde bir ayarı olması gerek sanıyorum ama temanın ana sayfası olmasını istediğim resim 3. sayfada, bir türlü yerini değiştiremiyorum.bir bilgisi olan?

Telefonunuz android işletim sistemli ise linkteki herhangi birini indirip yuklersenız dırek aktif hale gelecektır.Siz .jar demıssınız sanırım symbian işletim sistemli telefonunuz var.Symbian forumlarına bakarsanız aradığınız herseyı bulursunuz.

ersoylar

ersoylar

Üye
[T]_[E]_][Ş]_[E]_][K]_[K]_[Ü]_[R]_[L]_[E]_[R]

RzR1903

Üye
Çok teşekkürler :)

Üst Alt