Launcher 8 Pro Apk V2.0.3 (tema, Kilit, Status Bar Tek Apkda)

Sponsorlu Bağlantılar

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
Başka sorun slaytı dikdörtgen yapınca resimleri çok Zoom yakından gösteriyor
galeri simgesinde kendi resimlerinin slaytında bir sorun yok fakat telefondaki senin resimlerini ekleyince resim büyüklüğünden dolayı hatalar rastlanabilir.doğaldır :)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bu seferde anallock kilit uygulamasını kaldırmadım sistem dosyası olarak sabitlendi ve hiç bir şekilde müdahale edemiyorum. Virus olabilir mi. Çünkü sistem uygulamaları bile hiç olmazsa uyarı veriyor bu tamamen yetkileri gizledi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: AVCIUGUR
emreli01

emreli01

Üye
Menü içinden seçenek uygulama ayarları tema buradan yapılıyor veya çerçeveye basılı tutularak renk ayarlaması yapılabiliyor
Renk değiştirmeden bahsetmiyorum desen konmuş ya onu diyorum yapboz gibi .

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
Bu seferde anallock kilit uygulamasını kaldırmadım sistem dosyası olarak sabitlendi ve hiç bir şekilde müdahale edemiyorum. Virus olabilir mi. Çünkü sistem uygulamaları bile hiç olmazsa uyarı veriyor bu tamamen yetkileri gizledi

ayarlar-güvenlik -cihaz yöneticilerine gir-anal lockscreen tiki kaldır-bi daha uygulama yöneticisine gir ve kaldır :)

bir de bunu yapmasının amacı telefona uyumluluk sağlaması ram olur stabilite olur her zaman çalışması için alması gereken izindir.yani bunu yaparak sorun yaşamazsın.istediğinde kaldırabilirsin.virüs değildir.
Hocam yaptimda bu bildirimi acmak isteyince sifrenize erisebilir diyor guvenilirmi sizce
erişilebilirlikleri açmışsın kardeşim.bu istemesinin nedeni gelen cevapsız arama ve mesajları göstermek istemesidir.hiçbir sorun yoktur.:)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
OH be baya korkuttu van canavarı gibi duruyordu. Eyvallah canlar

drag10

drag10

Üye
kardeşim ben bunun status barını ayarlayamadım hala eski status bar duruyo telefonum galaxy wonder ?

• Beğen
egemen1074

egemen1074

Üye
Cok tesekkur ederim

• Beğen
Serhan

Serhan

Üye
Teşekkürler

• Beğen

burakicyar

Üye
Eline saglık kardesim.

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kardesim linke tıkladığımda dosya bulunamadı diyor :(

kewell777

kewell777

Üye
Dosya bulunamadı

yoran09

Üye
ŞU ANA KADAR GÖRDÜĞÜM EN İYİ WİNDOWS 8 LAUNCHERIDIR.WP 8 TEMASI, WP8 KİLİDİ VE WP8 TRANSPARENT STATUS BARI TEK APK İÇİNDE...​

(Türkçe versiyonu için teşekkürler boyabatlı)
(Türkçe versiyondaki hatalar ortadan kaldırıldı.)

Launcherın keyfini sürün.
İyi kullanmalar...​

Link patlamis

Tmobile

Tmobile

Üye
linkleri yenileyiniz!!! :D

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Konu sahibi ulaşana kadar :locked: