Laü de 10 kasım erken anıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Laü de 10 kasım erken anıldı
LAÜ’den verilen bilgiye göre, sınav haftasına denk gelmesinden dolayı erkene alınan program bugün Akıllı Bina Konferans Salonon’da gerçekleştirildi.
LAÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı (TDE) bölümü öğrencilerinin hazırladıkları anma program Atatürk’e saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı.
Bir öğrencinin “Atatürkçü Gençlik ve Gençlikçi Atatürk” adlı kısa konuşmasından sonra bölümüöğrencileri Atatürk’le ilgili şiirler okudular.
Şiirlerin ardından Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Vehbi Zeki Serter, “Atatürk ve Gençlik” adlı konuşmasını yaptı. Serter konuşmasında Atatürk’ün, yaptığı her işte gençliğe sonsuz güveninden söz ederek, öğrencileri, Atatürk’ün emanet ettiği cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatmaya çağırdı.
Öğrencilerin hazırlayıp sundukları Atatürk Oratoryosu’nun arından yine bir bölüm öğrencisi tarafından hazırlanan “9.05” adlı slayt sunuldu.
Anma programı boyunca dünyanın ünlü devlet adamları ve düşünürlerinin Atatürk hakkında dile getirdikleri fikirler de seslendirildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Tuba.Erva
Cevap
1
Görüntüleme
630
greenmile
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
460
Doğuş Pertez
Mehmet
Cevap
16
Görüntüleme
786
Samsun55''


Üst Alt