Yardım Laptop'un sadece chrome açıkken birden ısınması

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Laptop'un sadece chrome açıkken birden ısınması
Konu gayet açık bu bilgisayar sadece chrome açıkken neden ısınıyor?Fan temiz önce saç kurutma makinesi ile iyice temizledim sonra süpürge ile çektim bir de neden böyle oluyor?Birden ısınıyor şu an ısı 90 derece ve sadece chrome açık.Termal macun falan mı bitti acaba.Packard Bell marka kullanıyorum.

TurboCall

TurboCall

Üye
Chrome notebook üzerinde en çok işlemci kullanan uygulama, arka planda çalıştırdığı cpu değerlerine bak anlarsın.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
oyunlarda filan oluyor mu sorun ve laptopun özellikleri ne

iOSunEzgisi

iOSunEzgisi

Üye
Chrome notebook üzerinde en çok işlemci kullanan uygulama, arka planda çalıştırdığı cpu değerlerine bak anlarsın.
Aynı problem bende de var ama crome olabileceğini açıkçası düşünmemiştm, crome hem daha fazla ısıtıyor hem de benim sürekli yaşadığım sıkıntılardan bir diğeri gereksiz dosyaları biriktirip duruyor , alt dosyaları dataya dağıtıyor sonra da hard disk dolu görünüyor ki haliyle crome sayesinde doluyor.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar chrome yüzünden değil ısınan sadece işlemci değil ekran kartımda 90 derece oluyor.Ve Mozilla açıkken de oluyor bu sorun.Özellikleri ise laptopun:i5 2450m işlemci 2gb nvidia gt630m ekran kartı 6 gb ram

TurboCall

TurboCall

Üye
Donanımsal bir sorun olabilir veya format atın öyle bir deneme yapın :D

iOSunEzgisi

iOSunEzgisi

Üye
Arkadaşlar chrome yüzünden değil ısınan sadece işlemci değil ekran kartımda 90 derece oluyor.Ve Mozilla açıkken de oluyor bu sorun.Özellikleri ise laptopun:i5 2450m işlemci 2gb nvidia gt630m ekran kartı 6 gb ram
Benim ekran kartı seninkisinden kat be kat düşük olduğu halde o kadar ısınmıyor , gerçi açıp temizleyince ısınma sorununu aştım ve soğutucu desteği yaptım. Fanına baktırdın mı ?

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Aynı sorun yine oldu normal bir şekilde face'de dolaşıyordum bir video açtım facebookda ısı birden 80'lere fırladı.Mozilla'da iken de IE de iken de oluyor bu sorun.Bıktım artık yarın Sarıgazi'ye götüreceğim orada merkezleri varmış bakalım ne yapacaklar.Büyük ihtimal açıp içini silerler belki termal macunu yenilerler.Oyunlarda 95 falan oluyor

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
fanda bir sorun vardır büyük ihtimalle

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
fanda bir sorun vardır büyük ihtimalle
Kardeş fanda sorun yok bence gayet iyi dönüyor toz olamaz hem saç kurutma makinası ile hem elektrik süpürgesi ile her yerini iyice sildim.Ya termalde sorun var ya da virüs gibi bir şey.Çünkü ekran kartı niye ısınsın oyun oynamıyorken?

Üst Alt