Laptopta Rahat Oyun Oynamak için mouse

Sponsorlu Bağlantılar

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Laptopta Rahat Oyun Oynamak için mouse
Beyler Nisanda Leptop alıyorum Oyun oynamayı severim yani Bana Oyun oynarken rahat Bi Fare lağzım Ele oturucak Kablosuz Önerilerinizi bekliyorum.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bütçe nedir ve profosyonel birşey mi istiyorsun bunları da belirtirsen daha detaylı yardımcı olunabilir.

• Beğen
Tepkiler: Darqos
mrzstyl

mrzstyl

Üye
bence hiç o kadar para verme ben aldım 15 tlye bi Mouse rahat rahat kullanıyorum :bilmm
gaming Mouse gaming koltuk gaming klavye diye milleti sömürüyolar boşver fazla para verme aksesuarlara

Koradam

Üye
bence hiç o kadar para verme ben aldım 15 tlye bi Mouse rahat rahat kullanıyorum :bilmm
gaming Mouse gaming koltuk gaming klavye diye milleti sömürüyolar boşver fazla para verme aksesuarlara
Mause ve klavye önemli ;)

• Beğen
Tepkiler: Darqos
kralberk13

kralberk13

Üye
ben microsoftun mausunu aldım bimeksten orjinal

Darqos

Darqos

Üye
    Konu Sahibi
Ben fps oyunları oynuyorum CS ve CS GO Bana oyun Mouse lağzım yani Hem Leptipun yanında +Olarak Mouse Çanta veriyor site Yani Günlük koşullar için o mouse yi kullanırım :)

haydelanduka

haydelanduka

Üye
Frisby nin bir gaming mousesi var adi suan tam aklimda degil ama vatan bilgisayara frisby gamig mouse yazinca tek o cikiyor o mouseyi ben almistim bir gun kullandim hemen arkadadim caldi :D iki arkadasimda aynisindan aldi. Onlarda lol oynuyorlar.

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
O değil de bu maus napıyor boş zamanlarda seni sırtına alıp uçuyor mu çay mı demliyor bu fiyat ne

hvince

hvince

Üye
LOGİTECH G300 veya A4 Blody serisi bir mouse tavsiye ederim. A4 Blody kullanıyorum kablolu ve harika tepkime süreleri var. ve Alabilirsen Razer Mamba.