Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Laptopta Rahat Oyun Oynamak için mouse
Sponsorlu Bağlantılar
Darqos
Üye
Konu Sahibi
Laptopta Rahat Oyun Oynamak için mouse
Beyler Nisanda Leptop alıyorum Oyun oynamayı severim yani Bana Oyun oynarken rahat Bi Fare lağzım Ele oturucak Kablosuz Önerilerinizi bekliyorum.
Mad EagLe
Üye
Bütçe nedir ve profosyonel birşey mi istiyorsun bunları da belirtirsen daha detaylı yardımcı olunabilir.
Bütçe 75 TL , Şuan kablolu g300 Logitech var gözümde
mrzstyl
Üye
bence hiç o kadar para verme ben aldım 15 tlye bi Mouse rahat rahat kullanıyorum
gaming Mouse gaming koltuk gaming klavye diye milleti sömürüyolar boşver fazla para verme aksesuarlara
bence hiç o kadar para verme ben aldım 15 tlye bi Mouse rahat rahat kullanıyorum
gaming Mouse gaming koltuk gaming klavye diye milleti sömürüyolar boşver fazla para verme aksesuarlara
Ben fps oyunları oynuyorum CS ve CS GO Bana oyun Mouse lağzım yani Hem Leptipun yanında +Olarak Mouse Çanta veriyor site Yani Günlük koşullar için o mouse yi kullanırım
haydelanduka
Üye
Frisby nin bir gaming mousesi var adi suan tam aklimda degil ama vatan bilgisayara frisby gamig mouse yazinca tek o cikiyor o mouseyi ben almistim bir gun kullandim hemen arkadadim caldi iki arkadasimda aynisindan aldi. Onlarda lol oynuyorlar.
Silinen Üye 2526643
Kapalı Hesap
O değil de bu maus napıyor boş zamanlarda seni sırtına alıp uçuyor mu çay mı demliyor bu fiyat ne
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hvince
Üye
LOGİTECH G300 veya A4 Blody serisi bir mouse tavsiye ederim. A4 Blody kullanıyorum kablolu ve harika tepkime süreleri var. ve Alabilirsen Razer Mamba.