Laptopla İlgili Bir Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Mümkünse ama internet ofis gibi basit işlerde sıkıntı olmaz ama ikmal yaparken oyun gibi zorlayıcı işlemler yapmak iyi olmaz

boran9999

boran9999

Üye
Batarya garanti demek batarya yokken elektrik sisteminde olabilecek bir kısa devre cihaza zarar verebilir (Kesinlikle verir) Batarya olmayan bir cihazda elektrik kesilmelerinden dolayı veri kaybı olabilir vs vs Bataryanın takılı olmasında bu saydıklarımın yanında hiç bir sıkıntı yok. Yani bataryayı kesinlikle cihazdan çıkarmamak lazım. Batarya eskir ömrü biter 100 $ zarar ederim gibi ucuz fikirlere kapılmak 1000 lerce dolar veripte aldığınız cihazınızın çöp olmasına sebep vermiş olursunuz. Selamlar.

mabdussamed

mabdussamed

Üye
1,5 yıldır laptop kullanıyorum.laptop almamın tek sebebi elektrik sorunları idi.elektrik kesintisinin en kötü yanı açık işlemlerin uçması.donanımlara verdiği hasarı hesaba katmıyorum bile.bu 1,5 yıl içerisinde neredeyse bataryayı hiç sökmedim.batarya pil ömrü yarı yarıya falan düşmüş durumda ve bir kaç derecede ekstradan ısınıyor .bunun haricinde bir zararı yok ;)

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Anladım Çok Sağolun Oyun OPynarken Çıkarırım Dİğer TÜrlü Forever :sprya oyun oynarken voltaj oynaması olursa :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
ANIL

ANIL

Admin
Oyun oynarken çıkarmana gerek yok. Sadece dolum esnasında oyun açma. Tam dolduktan sonra sıkıntı olmaz.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Oyun oynarken çıkarmana gerek yok. Sadece dolum esnasında oyun açma. Tam dolduktan sonra sıkıntı olmaz.
anladım oynayım oynayım gece şarja bırakayım sabah çıkarayım oynayım gece tekrar takayım ;) dolum esnasında iş yapmamak gerekiyo sanırım :D

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
anladım oynayım oynayım gece şarja bırakayım sabah çıkarayım oynayım gece tekrar takayım ;) dolum esnasında iş yapmamak gerekiyo sanırım :D
aynen şarjdayken pcyi yoracak işler yapma sadece şarjdan çıkınca :naughty:

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
ya oyun oynarken şarj biterse nolcak oyun tam ekran olunca şarj göstergesini göremiyoruz yani :hmmm

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
benim masaüstünün anakart yanmıştı elektrik gidince.

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
ya oyun oynarken şarj biterse nolcak oyun tam ekran olunca şarj göstergesini göremiyoruz yani :hmmm

Sadece batarya ile kullanacaksanız oyun oynamak pek yararlı olmaz. Sadece batarya ile kullandığınız durumda batarya biterse bilgisayar kendini tamamen kapatmaz. Fişe taktığınız zaman tekrar kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Sadece batarya ile kullanacaksanız oyun oynamak pek yararlı olmaz. Sadece batarya ile kullandığınız durumda batarya biterse bilgisayar kendini tamamen kapatmaz. Fişe taktığınız zaman tekrar kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
He böyle mi oluyor tamam :oke:

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
oyun oynarken elektrik kesilirse veya voltaj dalgalanması olursa ne olur sıkıntı olur mu (bataryayı çıkardık) ?? :spr

Son düzenleme:
Superfan

Superfan

Üye
Elektriğe takılıysa her türlü yanma ihtimali vardır. Yani bunun bataryasızı bataryalısı yok. Bu tüm cihazlar için böyle

Üst Alt