DarkredBlue61
Üye
-
Konu Sahibi
-
Selam arkadaşım benim pc de haier bi kaç gündür wifi ışığını yakamıyorum tuşa iki kere basınca Bluetooth açılıyor bi kere basınca wifi açılması gerekiyor ama açılmıyor neden acabaArkadaşlar PC Haier Ne Bela Markaymiş Nerede Aldırttım Anlamadım Gitti.S Bar Diye Bir Uygulamasımı Ne Vardı Onunla Açıp Kapanıyor Sanırım Fakat FN Tuşuna Basıyorum Bişey Olmuyor.FN İle Bluetooth Açıp Kapatabiliyorum Ama Wifiden Tık Yok Dünden Beri Uğraşıyorum Driver Vs Yükledim Ama Yine Aynı Cihazı Uçak Modundan Çıkartıyorum Hemen Altında Wifi Kapalı Diyor Siyah Hafif Açtırtmıyor Bana Ne Yapmalıyım?
Sanırım Buldum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ama pcde 8.1 x86 Yüklü Açmadı Programı Kanser Edecek Beni Bu PC
S Bar Programını İndirip Wifiyi Uygulama İle Açtım Şu Anda Sorun Yok Arkadaşlar Tşkler Yorum Yapanlara Yani Bana HeraldeNeyse İşte Öyle Bişeyler İyi Geceler Hayırlı YOlculuklar Efenim
Format Attınmı? PC Uçak Modunda Olmasın Ona Dikat EtSelam arkadaşım benim pc de haier bi kaç gündür wifi ışığını yakamıyorum tuşa iki kere basınca Bluetooth açılıyor bi kere basınca wifi açılması gerekiyor ama açılmıyor neden acaba
mTalk'tan gönderildi
Windows 7 yüklü uçak modu var mı bilmiyorum da,yok format atmadım,atmadan olmaz mıFormat Attınmı? PC Uçak Modunda Olmasın Ona Dikat Et
Uçak Modunda Olup Olmadığını Kontrol Edermisin.FN İle Açılması Gerek Normalde.Eğer Açılmıyorsa Uçak Modundadır PC O Yüzdendir.Windows 7 yüklü uçak modu var mı bilmiyorum da,yok format atmadım,atmadan olmaz mı
mTalk'tan gönderildi
Laptopun klavyesi çalışmıyor öyle kullanıyoruz onu,uçak modundan nasıl çıkaracağımUçak Modunda Olup Olmadığını Kontrol Edermisin.FN İle Açılması Gerek Normalde.Eğer Açılmıyorsa Uçak Modundadır PC O Yüzdendir.
Googleye Bir Daniş Olmazsa Tam Bilmiyorum Ayarlardan Vsdende Çıkabilir Diye BiliyorumdaLaptopun klavyesi çalışmıyor öyle kullanıyoruz onu,uçak modundan nasıl çıkaracağım
mTalk'tan gönderildi
Bulamadım uçak modunu,win7 de var mı ki uçak moduGoogleye Bir Daniş Olmazsa Tam Bilmiyorum Ayarlardan Vsdende Çıkabilir Diye Biliyorumda
Olması GerekBulamadım uçak modunu,win7 de var mı ki uçak modu
mTalk'tan gönderildi
Sorun gider diyorum microsoft virtual wifi miniport adapter aygıtında sürücü sorunu var yazıyor ne yapmam lazım internet yok ki güncelleyeyimOlması Gerek
Kablo İle Nete Bağla Olmazsa Şimdi Tam Olrak Bişeyde Diyemiyorum Eğer Durduk Yere Olduysa Bana Sorarsan Uçak Modunda Olduğu İçindir PC.İstersen Konu Aç Daha Fazla İlgi Çekecektir Diye DÜşünüyorumSorun gider diyorum microsoft virtual wifi miniport adapter aygıtında sürücü sorunu var yazıyor ne yapmam lazım internet yok ki güncelleyeyim
mTalk'tan gönderildi
Nasıl bağlanır bilmiyorum ki,durduk yere oldu bilgisayarı açarken bişey oldu normal başlamadı sonradan geri yükleme yaptım önce ki bi tarihe ama düzelmedi yineKablo İle Nete Bağla Olmazsa Şimdi Tam Olrak Bişeyde Diyemiyorum Eğer Durduk Yere Olduysa Bana Sorarsan Uçak Modunda Olduğu İçindir PC.İstersen Konu Aç Daha Fazla İlgi Çekecektir Diye DÜşünüyorum
PC Donanım Teknik Yardım Sağda Yeni Konu Aç Var Orada Konu Açıp Yardım İstersen Daha Faydalı Olacaktır Bence.Nasıl bağlanır bilmiyorum ki,durduk yere oldu bilgisayarı açarken bişey oldu normal başlamadı sonradan geri yükleme yaptım önce ki bi tarihe ama düzelmedi yine
mTalk'tan gönderildi
Kablo ile bağlan dedin o nasıl oluyor bilhin var mıPC Donanım Teknik Yardım Sağda Yeni Konu Aç Var Orada Konu Açıp Yardım İstersen Daha Faydalı Olacaktır Bence.
Yani Modemin Yanına Git İnternet Kablosu İle Pcyi Nete BağlaKablo ile bağlan dedin o nasıl oluyor bilhin var mı
mTalk'tan gönderildi
Bendede Aynı Durum Oluyordu.Ama S Bar Uygulamasını Yükleyip Açtım Wifiyi Seninkide ÖyleBişey Olabilir Belki.Arkadaşlar bi türlü yapamadım olmuyor wifiyi açan tuşa basıyorum Bluetooth açılıyor ama bi türlü wifiyi açmıyor neden acaba durup dururken bozulur mu
mTalk'tan gönderildi
Linkini verir misin indireyim,s bar yazdım googleye bişey bulamadım daBendede Aynı Durum Oluyordu.Ama S Bar Uygulamasını Yükleyip Açtım Wifiyi Seninkide ÖyleBişey Olabilir Belki.
ftp://download.datastar.com.tr/Haier/T5N/S-Bar.rarLinkini verir misin indireyim,s bar yazdım googleye bişey bulamadım da
mTalk'tan gönderildi
Kardeşim giriyorum sayfaya ulaşılmıyor yazıyor,indirmiyorftp://download.datastar.com.tr/Haier/T5N/S-Bar.rar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?