Laptop'a Hard Format Atma yardım

selten35

Üye
    Konu Sahibi
Laptop'a Hard Format Atma yardım
Arkadaşlar öncelikle herkese Selam ederim..
Benim sorunum LG F1-223ZT model dizüstü pc ime format atmak istiyorum. Çok ağırlaştı. Pc nin yanında 2 adet cd verdiler biri LG RECOVERY adında diğeri LG INTELLIGENT UPTDATE. Şimdi benim öğrenmek istediğim bu 2 cd ile pc deki windows xp'yi silip tekrar yükleyebilir miyim? Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. İlk önce sanırım pc deki bilgilerimi yedek bir diskte yedeklemeliyim. Sonra pc deki mevcut windowsu sileceğim sonra da bu 2 cd ile windowsu yeniden kuracağım. Ama bunları nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bilen varsa bana aşama aşama anlatırsa çok sevinirim . Yoksa pc ciye götüreceğim.Şimdiden çok teşekkür ederim...Saygılar

coybarli

Üye
google den perfect xp sp3 245 mb xp var onu indir nero 8 ile kalıp dosyası yarat de cd yaz sonra format at bukadar

Nedved

Emekli Yönetici
Sendeki durum biraz farklı...O CD ler pek işe yaramaz , sadece PC yi geri döndürebilirsin...Biraz vakit alır ve riskli bir iştir...Ayrıca BİOS ayarlarından SETUP kısmında İDE/SATA ayarlarını yapıp XP yüklemeyi deneyebilirsin...NATİVE/COMPATİBLE olarak da geçebilir...Bilgin yoksa fazla kurcalama...Mavi ekran hatası alabilirsin...Aldığın yerin teknik servisi ilgilense daha iyi olur...