Laptop Yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Krofessional

Konu Sahibi
Laptop Yükseltme
Acer Aspire 5738G Laptopum var 28 ocak 2010'da almıştım üzerinden 2 yıl geçtiği için donanımları falan eskidi ekran kartı 512 mb çoğu oyunda kasıyor işlemci 2.0 ghz buda kasıyor ram 4 gb bunları yükseltmek istiyorum ama laptoplarda zor oluyor uyumlu parçaları nasıl nerden bulabilirim özellikleri :

futbol123

futbol123

Üye
laptobunuz zaten güçlü 4gb rami var.Ekran kartı 64bit oyun için yeterli değil.İşlemcide yeterli sayılır.Yeni laptop almanız gerekiyor 128bit ekran kartlı bütçeniz nekadar?

Krofessional

Konu Sahibi
Crysis - cod black ops vb. oyunları oynamak istiyorum ama en düsük seçenekte bile çok kasıyor - yeni laptop alamam ama 500 tl ye kadar parça ekleyebilirim

futbol123

futbol123

Üye
Crysis - cod black ops vb. oyunları oynamak istiyorum ama en düsük seçenekte bile çok kasıyor - yeni laptop alamam ama 500 tl ye kadar parça ekleyebilirim
masraf yapmanıza gerek yok ekran kartınız oyun için yeterli değil.Bu laptobu 500-700arası satarsanız piyasasını bilmiyorum sahibinden.com dan bakın +500tl daha ekleyip yeni bir laptop almanız daha mantıklı olur :)

Joker.

Joker.

Üye
Laptopta parça değişirilmiyor

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Ekran kartını MXM ise yükseltme şansın var. Fakat ikinci el yada sıfır bulabilirsen.
T9xxx serisi ikinci el CPU bulabilirsen güzel olur. 120TL civarı bir kaç ay önce almıştım.
İkinci el yada sıfır 60gb lık SSD alabilirsin 100-150 TL. civarı. DVD rom kullanmıyorsan bu yuvaya giren harddisk kutuları var. Oraya da diğer harddiskini depolama amaçlı koyabilirsin. Sistemi SSD ye kurarsın.

Şu konuda hem fikirim; bütçen varsa değiştir, yeni yada temiz ikinci el bir notebook al. Notebook upgrade biraz masraflı oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt