laptop yardım lütfen !

Sponsorlu Bağlantılar

joker..

Üye
    Konu Sahibi
laptop yardım lütfen !
arkadaşlar ilk başta x box falan düşünmüştüm fakat vazgeçtim.gta5 assassin s creed 3 ve seviyesindeki oyunları zorlanmadan açabilecek uygun fiyatlı bildiğiniz laptop önerir misiniz? bir de laptoptan oyun oynamanın büyük bi sakıncası var mı?

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY

merkez20

merkez20

Üye
bana göre masa üstü bilgisayar oyun için daha ideal

• Beğen
Tepkiler: joker..
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
aslında laptopta oyun oynanır ama bütçene bağlı msı'nin çok güzel oyun serileri var 2000 tl den başlıyor ve lenovo y500 var bütçeni söyleyebilirsen laptop tavsiyesinde bulunabiliriz

• Beğen
merkez20

merkez20

Üye
masaüstünde oynanan oyunların hiçbir laptop o zevki sana vermez buna emin ol

• Beğen

joker..

Üye
    Konu Sahibi
aslında laptopta oyun oynanır ama bütçene bağlı msı'nin çok güzel oyun serileri var 2000 tl den başlıyor ve lenovo y500 var bütçeni söyleyebilirsen laptop tavsiyesinde bulunabiliriz

1500cıvarı ödeyebilirim.

- - - Eklendi - - -

masaüstünde oynanan oyunların hiçbir laptop o zevki sana vermez buna emin ol

haklısın fakat hareket halinde olduğum için masaüstü düşünmüyorum.

merkez20

merkez20

Üye
1500 tlye canavargibi masa üstü bilgisayar alırsın laptop alırsan 3ay sonra oyunlarda kasma ısınma gibi sıkıntılar yaşayınca aklın masaüstü bilgisayara gider deneyim den dolayı söğluyorum ama sen bilirisin

joker..

Üye
    Konu Sahibi
1500 tlye canavargibi masa üstü bilgisayar alırsın laptop alırsan 3ay sonra oyunlarda kasma ısınma gibi sıkıntılar yaşayınca aklın masaüstü bilgisayara gider deneyim den dolayı söğluyorum ama sen bilirisin

yanımda taşıyacağım birşey lazım bana :)

alperen kutuk

Üye
bende lenovo z580 var tüm oyunları sıkıntısız acıyor bi bak ıstersen ama 8 gb ram li olana bak

• Beğen
rhapsodical

rhapsodical

Üye
Bence de masaüstü al. Laptop alacaksan grafik için olanların fiyatları çok yüksek. Hemde rahat oynanmıyor laptoptan :)

joker..

Üye
    Konu Sahibi
bende lenovo z580 var tüm oyunları sıkıntısız acıyor bi bak ıstersen ama 8 gb ram li olana bak

özelliklerine baktım uygun görünüyor. bundan mı bahsediyoruz...ve doğrusu lenovo markasını pek duymadım :) güvenilir mi? bir arazı çıkarsa teknik servis falan var mı..ve fazla oyun oynayınca ısınıyor mu cevaplarsan sevinirim.

- - - Eklendi - - -

özelliklerine baktım uygun görünüyor.http://www.bimeks.com.tr/urun/125693/lenovo-z580-59-347091-w8-.aspx bundan mı bahsediyoruz...ve doğrusu lenovo markasını pek duymadım :) güvenilir mi? bir arazı çıkarsa teknik servis falan var mı..ve fazla oyun oynayınca ısınıyor mu cevaplarsan sevinirim.

alperen kutuk

Üye
ısınma sorunu yok 7 aydır kullanıyorum ayrıca arıza falanda vermedi teknik servis sıkıntısı yasayacağını sanmam ben vatan computerden almıştım sen genede araştır istersen

- - - Eklendi - - -

ama pc süper

joker..

Üye
    Konu Sahibi
bende begendim fiyatıda uygun görünüyor.yukarıda verdiğim linke bakar mısın.seninki bundan mı

alperen kutuk

Üye
bu ama benım kınde 8 gb ram war

- - - Eklendi - - -

www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-369705-z580-notebook-core-i5-250ghz-8gb-1tb-156-dvdrw-2gb--w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=66076

- - - Eklendi - - -

bu benimki

joker..

Üye
    Konu Sahibi
2 gb ram farkı büyük farklılık yaratır mı.bir de vatan computerdan daha önce alışveriş yapmadım.eskişehirde bayisi var mı ve vatan computerda neden ucuz bimekste 1 buçuk milyardan fazla vatanda 8 gb olmasına rağmen 1 200 civar bunun sebebi nedir?

alperen kutuk

Üye
bilmem ama ben vatandan aldım erkisehirde olup olmadığınıda bilmıyorum 2 gb ram çokta olmasada ilerleyen zamanlarda fark edecektir çünkü oyunlar gün gectikce dahada fazla ram ıstiyor

• Beğen

joker..

Üye
    Konu Sahibi
peki aradaki para farkının sebebi nedir?bi fikrin var mı

- - - Eklendi - - -

anladığım kadarıyla indirimdeymiş :)

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY

alperen kutuk

Üye
evet babalar gününe özel

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
işte bu kardeşim bende alacağım :good: al bunu soğutma sistemi iyi olduğu içinde ısınma yapmaz 8 çekirdekli 4 gerçek 4 sanal işlemci 6gb ram + 2gb nvidia gt635 ekran kartı (yeni oyunları orta ve üst ayarlarda açabiliyor) dolby home threater v4 ses sistemi alimünyüm kasa daha ne olsun taş gibi bilgisayar

alperen kutuk

Üye
almaya karar verdinmi?

Üst Alt