laptop tv bağlama sorun var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Captan Ares

Captan Ares

Üye
    Konu Sahibi
laptop tv bağlama sorun var
laptopda vga çıkışı var ancak tv de yok tv de hdmı var laptoptada hdmı yok :D nasıl bağlarım başla yolu varmi :D

ugur1000

ugur1000

Üye
akıllı dönüştürcüler vardı zanki vga takıyon hdmi,scart falan çıkartıyor ama ne kadar verimli bilemicemd doğrusu

Captan Ares

Captan Ares

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşim saol 10 tl felansa alırım :D

ugur1000

ugur1000

Üye
ama fiyatı yazmıyor :D galiba laptopdan sesi ayrıyeten baglıyorsun :hmmm mmm şey sen fazla heveslenme bu işe :aha:fiyatı 200 küsür :D

- - - Eklendi - - -

200 tl ye buna verene kadar birtane bluray player alırsın :) http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/blu_ray_player/1375/110130591/samsung_bde5300_bluray_dvd_player hem hdmi çıkışı var hemde usb takabiliyon bu sayede divx filmlerini dvd yada bluraya yazmadan izliyebiliyorsun :) istanbulda teknosa da bulursun

Captan Ares

Captan Ares

Üye
    Konu Sahibi
vga to scart ne kadar :D

- - - Eklendi - - -

hangisinden daha kaliteli görüntü alırım :)

ugur1000

ugur1000

Üye
ne diyim hiç bir converterden hd görüntü alman zor hdmi hdmi yda vga vga baglamak en salıklısı oluyor fiyatı 10-20 tl

Captan Ares

Captan Ares

Üye
    Konu Sahibi
film izlerim sadece laptopu bağlayıp :)

ugur1000

ugur1000

Üye
bide şu var bende bu olayı yapmak istemiştim ama bayburtta bulamadım :D 1 kişi dedi ki öyle bir kablo yok .ama var :D dedi ki 40 $ 40 tl de değil bir kutu varmış dedi yani sana diyecegim 80 tl ye o kutuları bulursun ve daha kaliteli olur sonuçda kutunun içinde bi kabloyla değil işlemciyle dönüştürülp yansıtılıyor tabi vga to scart her saman o kadar verimli olamayacaktır hele ki televizyonun lcd se :) tüplülerde pek belli olmuyor kalite farkı

Captan Ares

Captan Ares

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşim saol :D

darendeli34

Üye
arkadaşım banada yardımcı olabilirmisinizz????? laptopum acer aspıre 5542g jdmı kablo çıkışı var ama tv ye nası baglayacagımı bilmıorum tvnin sagında 3 giriş var beyaz kırmızı sarı bide tvnin arkasında scart girişleri var nası yapabilirim yardım ederseniz seviiiriö simdiden teşekkürler :D

ugur1000

ugur1000

Üye
dediim gibi o konvertorlardan mahalesef alman lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt