Tavsiye Laptop Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
Laptop Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar bana max 2.500 Tl'ye oyun için uygun laptop önerir misiniz? Eğer 2.500 üstü önerecekseniz teknosadan olsun sadece çünkü turuncu indirim ile 2.5000 gibi bir fiyata getirebilirim. (Tabii o indirim kaldıysa)

Casperdan dilim 2 kez yandı. Isı problemleri var. Birde saçma sapan uyumsuz oem kullanıyorlar.

Aklımda Monster var ancak siparişleri çok geç getiriyorlarmış ne dersiniz?

0MG90

0MG90

Üye
2500e kadar üstün körü baktım

Son düzenleme:
beats

beats

Üye

Üst seviye oyunlara uygun istiyorsun sanırım, tamamen oyun için değil.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
2500e kadar üstün körü baktım

Maalesef şuan ki bilgisayarımdan pek farkı yok. :/ Ekran kartı konusunda 128 bit üzeri ve ya frekans olarak tatmin edici bir şey istiyorum. Birde gold/teknosa/media markt/bimeks/vatan gibi mağaza olursa çok iyi olur. Hepsi burada birde.

Üst seviye oyunlara uygun istiyorsun sanırım, tamamen oyun için değil.

Cihaz ekran kartı hariç muhteşem. Kart hakkında fazla bilgi yok onu bir araştırayım. Alana kadar bu fiyatta kalır umarım. İşlemciye dibim düştü. ( Cities XL oynuyorum ve bu oyun ekran kartından ziyade işlemciye yükleniyor.)

Edit: Tüü buda ekran kartından yana cörtledi. :ehe

beats

beats

Üye
Maalesef şuan ki bilgisayarımdan pek farkı yok. :/ Ekran kartı konusunda 128 bit üzeri ve ya frekans olarak tatmin edici bir şey istiyorum. Birde gold/teknosa/media markt/bimeks/vatan gibi mağaza olursa çok iyi olur. Hepsi burada birde.

Cihaz ekran kartı hariç muhteşem. Kart hakkında fazla bilgi yok onu bir araştırayım. Alana kadar bu fiyatta kalır umarım. İşlemciye dibim düştü. ( Cities XL oynuyorum ve bu oyun ekran kartından ziyade işlemciye yükleniyor.)

Edit: Tüü buda ekran kartından yana cörtledi. :ehe

128 bit olarak geçiyor, bu arada ürün turuncu indirimde Vatan ve Kliksa'da 2899₺ olarak gördüm.

0MG90

0MG90

Üye
Laptop olması şart mı? Masaüstü olsa daha iyi olur aslında.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi

128 bit olarak geçiyor, bu arada ürün turuncu indirimde Vatan ve Kliksa'da 2899₺ olarak gördüm.

Onu bende gördüm ama iki kriterim var:
- 128 bit üstü olacak.
- 128 üstü olmazsa saat hızı yüksek olacak.

2.ye uymuyor maalesef. Kusura bakmayın çok şey istiyorum ancak bir daha başım yansın istemiyorum bu işten. 2 sene de bir pc değiştirmek adama koyuyor yani. Casper'ı alalı 2 sene oldu. Çöpe çıktı alet. :/
Laptop olması şart mı? Masaüstü olsa daha iyi olur aslında.

Bende isterdim ancak üniversite için şehir dışına gideceğim. Yanımda taşımam lazım. O yüzden istiyorum. Yoksa 2.500 tlye çok kral oyun bilgisayarı dizilir biliyorum. :/

beats

beats

Üye
Onu bende gördüm ama iki kriterim var:
- 128 bit üstü olacak.
- 128 üstü olmazsa saat hızı yüksek olacak.

2.ye uymuyor maalesef. Kusura bakmayın çok şey istiyorum ancak bir daha başım yansın istemiyorum bu işten. 2 sene de bir pc değiştirmek adama koyuyor yani. Casper'ı alalı 2 sene oldu. Çöpe çıktı alet. :/

Bende isterdim ancak üniversite için şehir dışına gideceğim. Yanımda taşımam lazım. O yüzden istiyorum. Yoksa 2.500 tlye çok kral oyun bilgisayarı dizilir biliyorum. :/
Dostum sana da bana da bir Alienware lazım, fakat şuan bana çok lüks. :) Bunlar az paralar değil elbette en iyi seçeneğe yöneleceksin, şimdiden hayırlı olsun uygun ürüne rastlarsam link eklerim.

• Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
Dostum sana da bana da bir Alienware lazım, fakat şuan bana çok lüks. :) Bunlar az paralar değil elbette en iyi seçeneğe yöneleceksin, şimdiden hayırlı olsun uygun ürüne rastlarsam link eklerim.

Alienware satılıyor mu ki Türkiye'de? O_O Bu arada ben şöyle bir şey buldum ama:

Ekran kartı olarak GTX860 kullanıyor ve GT750'den saat hızı konusunda daha iyi. Birde yeni Maxwell mimarisi kullanıyor.Bu arada bir şey dikkatimi çekti. Neden AMD işlemcili ve Ekran kartlı bir laptop yok? Isı problemi yüzünden mi? Yoksa maliyeti ucuz olduğu için bizim paragöz firmalar mı getirmiyor?

• Beğen
Tepkiler: beats
beats

beats

Üye
Alienware satılıyor mu ki Türkiye'de? O_O Bu arada ben şöyle bir şey buldum ama:

Ekran kartı olarak GTX860 kullanıyor ve GT750'den saat hızı konusunda daha iyi. Birde yeni Maxwell mimarisi kullanıyor.Bu arada bir şey dikkatimi çekti. Neden AMD işlemcili ve Ekran kartlı bir laptop yok? Isı problemi yüzünden mi? Yoksa maliyeti ucuz olduğu için bizim paragöz firmalar mı getirmiyor?
Hayır ısıdan dolayı değil, MSI gamebook incelemesinde duymuştum. Sanırım bir anlaşma söz konusu, Intelin son işlemci serisiyle beraber Nvidia GPU'lar %95 çoğunlukta olacakmış. Bir diğer sebebi de AMD'nin yeni üst model GPU'lar çıkarmamasıydı diye hatırlıyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt