şerbetci
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bütçeni söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.
anıl abi 1000-1200 tl lik bir laptop olursa iyi olur.
Bu modele bakabilirsin.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBu arada yaşın 22 ise abin değilim
Anladım 3 yaş büyüğüm o zaman senden
1500e çıkabiliyosan güzel 2. verdiğin linkteki çok daha iyi. Son çıkan oyunları rahatlıkla oynayabilirsin.
Hmm anladım Hp olan iyi diyosun. Peki son bir sorum daha var anıl abiŞu Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızile counter strike 1.6, fifa 2010 pes 2010 - 2011 felan rahat oynanırmı?
Oynarsın tabi 2010 değil Fifa 2013, Pes 2013 oynayabilirsinlinkten oyunlardaki fps değerlerine bakabilirsin 25-30 fps akıcı oynatır demektir Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dediğim gibi oynatır ama ileriyi düşünüyorsan kesinlikle 7670M ekran kartlı hp'yi tercih etmelisin.
Anıl abi dediğin gibi HP nin özellikleri Acere göre çok daha iyiymiş. Ya abi kusura bakma seni soruya boğuyorum ama bir sorum daha olacak. HP lerde çok fazla ısınma sorunu var diyorlar. İnternette hangi siteye baksam adam HP ye sövüyo resmen. Abi Bu HPde de ısınma sorunu olurmu acaba ?
Sorabilirsin cevaplamak için buradayım
Valla ilk seri hp'lerde ısınma olduğunu bende kabul ediyorum ama yeni serilerde henüz karşılaşmadım. Bende hp kullanıyorum dv6-6115et modelini ısınma sorunu ile karşılaşmadım. Tabi cihazı zorlarsan 80-90 görürsün ki bu normal yani diğer markalara göre herhangi bir dezavantajı yok.
Abi çok sağol sorularıma cevap verdiğin için. Ya ben günde 1 veya en fazla 2 saat laptopla oynayacağım. Bide benim alacağım HP de bir ısınma sorunu yaşarmıyım. dediğim gibi 1 ya da 2 saat. hadi en fazla 3saat oynıyacağım.
Sanmıyorum. Isınmaz diyorum ama buz gibide olacak hali yokher laptop gibi ısınır tabi abartı olmaz ama. Oyun için laptop alanlara tavsiyem şu yönde olur soğutucu+klavye şart
Abi soğutucu+klavye ne oluyo acaba
Notebook soğutucusu alttan hava veriyorKlavye bildiğimiz klavye harici klavye demek istediğim yani laptop klavyelerinin tuşları biraz hassas olur o yüzden dedim.
Anladım abi. Senin önderliğinde adam gibi bi laptop alacaz hayırlısı.Gece gece yordum senin kusura bakma. Bayramın mubarek olsun saat tam 00:01
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?