laptop tavsiyesi lazım yardım edermisiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

şerbetci

Üye
    Konu Sahibi
laptop tavsiyesi lazım yardım edermisiniz.
merhaba arkadaşlar. başlıkta belirttiğim gibi ben bir laptop almak istiyorum. daha önce hiç laptop kullanmadım yani hiçbir bilgim yok hep masaüstü bilgisayar kullandım daha önce. her neyse konuya giriyim. ya ben açıkcası oyun için alacağım. oyun derken metin2, counter strike 1.6, pes 2010-2011, fifa 2010-2011, live for speed, need for speed underground 2 gibi oyunları bana rahatça kasmadan oynatacak ve internette böyle forum gezmelerinde felan çok kasmayacak bir laptop arıyorum. tavsiye, yorum ve önerilerinizi bekliyorum iyi günler...

ANIL

ANIL

Admin
Bütçeni söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.

şerbetci

Üye
    Konu Sahibi

Bu modele bakabilirsin. Bu arada yaşın 22 ise abin değilim :D

Önerdiğin Model güzelmiş. Ya bu arada yaş 22 değil 16 doğum yılını yanlış yazmışım.:ah:d:

Ya bide arkadaşım şu laptoplara bak bi dedi ben pek anlamıyorum hangisi daha iyi acaba .

ANIL

ANIL

Admin
Anladım 3 yaş büyüğüm o zaman senden :)

1500e çıkabiliyosan güzel 2. verdiğin linkteki çok daha iyi. Son çıkan oyunları rahatlıkla oynayabilirsin.

şerbetci

Üye
    Konu Sahibi
Anladım 3 yaş büyüğüm o zaman senden :)

1500e çıkabiliyosan güzel 2. verdiğin linkteki çok daha iyi. Son çıkan oyunları rahatlıkla oynayabilirsin.

Hmm anladım Hp olan iyi diyosun. Peki son bir sorum daha var anıl abi :) Şu ile counter strike 1.6, fifa 2010 pes 2010 - 2011 felan rahat oynanırmı?

ANIL

ANIL

Admin
Hmm anladım Hp olan iyi diyosun. Peki son bir sorum daha var anıl abi :) Şu ile counter strike 1.6, fifa 2010 pes 2010 - 2011 felan rahat oynanırmı?

Oynarsın tabi 2010 değil Fifa 2013, Pes 2013 oynayabilirsin :) linkten oyunlardaki fps değerlerine bakabilirsin 25-30 fps akıcı oynatır demektir

şerbetci

Üye
    Konu Sahibi

Oynarsın tabi 2010 değil Fifa 2013, Pes 2013 oynayabilirsin :) linkten oyunlardaki fps değerlerine bakabilirsin 25-30 fps akıcı oynatır demektir

Anladım. Senin önerdiğin hangisidir. Hangisi benim işimi görür? Hp daha iyi diyosun peki acerde dediğim oyunları rahatlıkla oynatabilirmi acaba?

ANIL

ANIL

Admin
Dediğim gibi oynatır ama ileriyi düşünüyorsan kesinlikle 7670M ekran kartlı hp'yi tercih etmelisin.

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
Kesinlikle Hp yi öneririm hertürlü Acerden daha iyi. Bende bundan alıcam hayırlısı.

• Beğen
Tepkiler: şerbetci

şerbetci

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim gibi oynatır ama ileriyi düşünüyorsan kesinlikle 7670M ekran kartlı hp'yi tercih etmelisin.

Anıl abi dediğin gibi HP nin özellikleri Acere göre çok daha iyiymiş. Ya abi kusura bakma seni soruya boğuyorum ama bir sorum daha olacak. HP lerde çok fazla ısınma sorunu var diyorlar. İnternette hangi siteye baksam adam HP ye sövüyo resmen. Abi Bu HPde de ısınma sorunu olurmu acaba ?

ANIL

ANIL

Admin
Anıl abi dediğin gibi HP nin özellikleri Acere göre çok daha iyiymiş. Ya abi kusura bakma seni soruya boğuyorum ama bir sorum daha olacak. HP lerde çok fazla ısınma sorunu var diyorlar. İnternette hangi siteye baksam adam HP ye sövüyo resmen. Abi Bu HPde de ısınma sorunu olurmu acaba ?

Sorabilirsin cevaplamak için buradayım :)

Valla ilk seri hp'lerde ısınma olduğunu bende kabul ediyorum ama yeni serilerde henüz karşılaşmadım. Bende hp kullanıyorum dv6-6115et modelini ısınma sorunu ile karşılaşmadım. Tabi cihazı zorlarsan 80-90 görürsün ki bu normal yani diğer markalara göre herhangi bir dezavantajı yok.

• Beğen
Tepkiler: şerbetci

şerbetci

Üye
    Konu Sahibi

Sorabilirsin cevaplamak için buradayım :)

Valla ilk seri hp'lerde ısınma olduğunu bende kabul ediyorum ama yeni serilerde henüz karşılaşmadım. Bende hp kullanıyorum dv6-6115et modelini ısınma sorunu ile karşılaşmadım. Tabi cihazı zorlarsan 80-90 görürsün ki bu normal yani diğer markalara göre herhangi bir dezavantajı yok.

Abi çok sağol sorularıma cevap verdiğin için. Ya ben günde 1 veya en fazla 2 saat laptopla oynayacağım. Bide benim alacağım HP de bir ısınma sorunu yaşarmıyım. dediğim gibi 1 ya da 2 saat. hadi en fazla 3saat oynıyacağım.

ANIL

ANIL

Admin
Abi çok sağol sorularıma cevap verdiğin için. Ya ben günde 1 veya en fazla 2 saat laptopla oynayacağım. Bide benim alacağım HP de bir ısınma sorunu yaşarmıyım. dediğim gibi 1 ya da 2 saat. hadi en fazla 3saat oynıyacağım.

Sanmıyorum. Isınmaz diyorum ama buz gibide olacak hali yok :D her laptop gibi ısınır tabi abartı olmaz ama. Oyun için laptop alanlara tavsiyem şu yönde olur soğutucu+klavye şart :)

şerbetci

Üye
    Konu Sahibi

Sanmıyorum. Isınmaz diyorum ama buz gibide olacak hali yok :D her laptop gibi ısınır tabi abartı olmaz ama. Oyun için laptop alanlara tavsiyem şu yönde olur soğutucu+klavye şart :)

Abi soğutucu+klavye ne oluyo acaba :D

ANIL

ANIL

Admin
Abi soğutucu+klavye ne oluyo acaba :D

Notebook soğutucusu alttan hava veriyor :D Klavye bildiğimiz klavye harici klavye demek istediğim yani laptop klavyelerinin tuşları biraz hassas olur o yüzden dedim.

şerbetci

Üye
    Konu Sahibi

Notebook soğutucusu alttan hava veriyor :D Klavye bildiğimiz klavye harici klavye demek istediğim yani laptop klavyelerinin tuşları biraz hassas olur o yüzden dedim.

Anladım abi. Senin önderliğinde adam gibi bi laptop alacaz hayırlısı.:alkis:heyo: Gece gece yordum senin kusura bakma. Bayramın mubarek olsun saat tam 00:01 :biggrin::heyo2::spr:worshippy:

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Anladım abi. Senin önderliğinde adam gibi bi laptop alacaz hayırlısı.:alkis:heyo: Gece gece yordum senin kusura bakma. Bayramın mubarek olsun saat tam 00:01 :biggrin::heyo2::spr:worshippy:

Hiç önemli değil kardeşim. Umarım doğru seçim yapmış olursun. Senin de bayramın kutlu olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt