İ5 2410m de güclü bir işlemcidir 2 çekirdek ve 2 sanal çekirdekten olusuyor toplamda 4 çekirdek benim laptobumda var çok memnunum.Araştırıcam i7 işlemcili laptoplarıbunlara salı günü göz atacağım bir de kredi kartıyla alacağım için netten bile olsa sıkıntılı olmaması lazım. Ayrıca işlemci adam da dedi casper kendini geliştirdi ödül de almış falan. Öneriler için çok sağolun. Berke kardeşim corei7 uygun birşey var mi söyleyeceğin ayrıca? Laptop'u alırken en yüksek ve en alabileceğimin en iyisini almak istiyorum en fazla bütçe kredi kartıyla 1800olur..
2.nesil i5 işlemciler iyidir 1.399tl ye i7 işlemcili laptop yokki benim gösterdiğim laptop i5 2410m 6gb ram 6770m ekran kartlı 1.sınıf 1.399tl bugun i7 işlemcili laptopları arastırıyorum 2 saate haber vericemgüçlü olduğuna lafım yok ama 2.nesil i7 işlemci varken onu daha pahalıya almak biraz abes olur. Yarın akşam kredi kartı elime geçecek birkaç gün daha vaktim var o yüzden

araştırdım ama i7 işlemcili notebooklar pahalı 1.800tl civarında i7 işlemci notebook yok varda casper ekran kartları iyi değil suan için en iyisi hpfiyatı 1399 mi? Fena değilmiş. Neyse haberini bekliyorum kardeşim şimdiden çok sağol desteğin için
yarın son gün bak
hayır casper alma tavsiye etmiyorum suan için en iyi secenek hp 1.399tl ama i7 alıcam diyorsun bence gerek yok i5 ihtiyaclarını fazlasıyla karsılar tabi secim sizinddr3 nvidia yeni seri ekran kartı var bu 1699'luk laptop'ta. Kampanyali. Bende casper markasını pek sevmiyorum ama özellikler ilgimi çekti baya. Bluray okuma hd görüntü aktarma falan ekran kartı nvidia yeni nesil 2GB(1gb paylasimli) ne diyorsun hala bu fiyata alınmaz miyarın son gün bak
![]()

iiyi değil kardeşim i7 ama ekran kartı iyi olmadıktan sonra işe yaramaz hp de 1.sınıf ekran kartı var.Casper ın ekran kartı gt540m ddr3 tür hp nin ati 6770m ddr5 tir casper alma arıza veriryaw fiyatına göre iyi değil mi yani i5'ten iyi değil mi sence de işte bunu bulmuşken kaç.ırmiyim diyorum yarın gidip bakacağım işte alırsam da bilgi veririm