laptop tavsiye lütfen yardımcı olalım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
laptop tavsiye lütfen yardımcı olalım!!!
arkadaşlar casper laptop özelliklerini yazayım, 640 hard disk, 8gb ram, 2gb ekran kartı, corei7 2.nesil işlemci 1699 ne diyorsunuz alınır mi??? Bilgisayarı taksitle alacağım bundan iyisi varmı önerebileceginiz???

brqsalvo

brqsalvo

Üye
ekran kartı modeli nedir bu da önemli.veya link atın inceleyelim.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
yöneticiler kusura bakmasın 2konu açmışim:/ kardeşim inan şuan link bulmaya çalışıyorum. Muğla'daki kipa'da var. Satıcı adam çok methetti

muratvemine

muratvemine

Üye
özellikler iyi, bu fiyata bu pc kacmaz arkdasm ben al derim

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
bu salı alacağım inşallah daha iyisi yoksa önerebileceginiz

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
hp dv6 serisine bir bak

----------Eklendi @ 14:13:56 ---------- Yazıldı @ 14:04:29 ----------

h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5082212-5116405.html
Şu linke bak alacağın casperdan 1000 kat iyidir

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
emin misin kardeşim özellikleri biraz düşük gibi geldi sanki bana ayrıca ekran kartı kaçlık? 2gb ayrılmış yazıyor:/

----------Eklendi @ 17:23:47 ---------- Yazıldı @ 17:19:19 ----------

birde pahalı geldi sanki bana ayrıca benim söylediğim laptop nvidia 2 GB ekran kartı (1GB ayrılmış) yeni seri DDR3 ... 1699. Bu fiyata göre çok ucuz geldi bana....

turanemrekoksal

turanemrekoksal

Kapalı Hesap
ekran kartının 2gb olması o kadar da önemli değil.sen ismini yaz daha iyi yardımcı oluruz.ayrıca casper kullananlar baya şikayetçi.son zamanlarda düzelme var diyolar ama ne kadar doğru bilmem.100-200 lira fazla verip asus almanı tavsiye ederim:oke:

futbol123

futbol123

Üye
HP PAVILION DV6-6010ET LL043EA

FIRSAT FİYATI 1.399 TL

HP PAVILION DV6-6010ET LL043EA

Açıklama

INTEL CORE™ i5-2410M İŞLEMCİ 2.30 GHZ(Turbo Boost İle 2.90 GHZ)
6 GB DDR3 1066 MHZ RAM
750 GB SATA HDD
1024 MB ATI HD6770M Ekran Kartı
15.6" LED HD (1366x768) Ekran

----------Eklendi @ 17:55:49 ---------- Yazıldı @ 17:52:56 ----------

bu hp notebook u kaçırmayın özellikleri fiyatına göre çok uygun gta4 grid nfs ve güncel oyunlarınçoğunu çok rahat oynarsınız ekran kartı 1.sınıf işlemcide iyi kaçırmayın hadi hayırlı olsun şimdiden bu fiyata bu özellikte kaliteli özelliği çok olan laptop bulunmaz:)

kol@j

kol@j

Üye
mağaza kampanyaları seni aldatmasın...

pc dünyasında şu görüldü ki: yüksek rakamlı değerlerle tanıtılan pc ler illaki yüksek performans ya da hızlı pc ler olacak diye bir şey yok...

o paraya vatan, teknosa ya da elektroworld gibi herhangi bir tekno marketten daha iyisini de bulabilirsin...

öyle 3 mghz 2 mghz imiş onlara bakma...

tekno markete girince sen pc den beklentilerini söyle belki daha ucuza bile iyi bir şey bulursun... buna eminim diyebilirim...

----------Eklendi @ 18:10:06 ---------- Yazıldı @ 18:08:50 ----------

mesela şimdi kullandığım pc'im 3 mhz

ama 1,66 mghz lik netbook 'um kadar hızlı açılmıyor...

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
bunlara salı günü göz atacağım bir de kredi kartıyla alacağım için netten bile olsa sıkıntılı olmaması lazım. Ayrıca işlemci adam da dedi casper kendini geliştirdi ödül de almış falan. Öneriler için çok sağolun. Berke kardeşim corei7 uygun birşey var mi söyleyeceğin ayrıca? Laptop'u alırken en yüksek ve en alabileceğimin en iyisini almak istiyorum en fazla bütçe kredi kartıyla 1800olur..

futbol123

futbol123

Üye
bunlara salı günü göz atacağım bir de kredi kartıyla alacağım için netten bile olsa sıkıntılı olmaması lazım. Ayrıca işlemci adam da dedi casper kendini geliştirdi ödül de almış falan. Öneriler için çok sağolun. Berke kardeşim corei7 uygun birşey var mi söyleyeceğin ayrıca? Laptop'u alırken en yüksek ve en alabileceğimin en iyisini almak istiyorum en fazla bütçe kredi kartıyla 1800olur..
İ5 2410m de güclü bir işlemcidir 2 çekirdek ve 2 sanal çekirdekten olusuyor toplamda 4 çekirdek benim laptobumda var çok memnunum.Araştırıcam i7 işlemcili laptopları

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
güçlü olduğuna lafım yok ama 2.nesil i7 işlemci varken onu daha pahalıya almak biraz abes olur. Yarın akşam kredi kartı elime geçecek birkaç gün daha vaktim var o yüzden

futbol123

futbol123

Üye
güçlü olduğuna lafım yok ama 2.nesil i7 işlemci varken onu daha pahalıya almak biraz abes olur. Yarın akşam kredi kartı elime geçecek birkaç gün daha vaktim var o yüzden
2.nesil i5 işlemciler iyidir 1.399tl ye i7 işlemcili laptop yokki benim gösterdiğim laptop i5 2410m 6gb ram 6770m ekran kartlı 1.sınıf 1.399tl bugun i7 işlemcili laptopları arastırıyorum 2 saate haber vericem :oke:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
fiyatı 1399 mi? Fena değilmiş. Neyse haberini bekliyorum kardeşim şimdiden çok sağol desteğin için

futbol123

futbol123

Üye
fiyatı 1399 mi? Fena değilmiş. Neyse haberini bekliyorum kardeşim şimdiden çok sağol desteğin için
araştırdım ama i7 işlemcili notebooklar pahalı 1.800tl civarında i7 işlemci notebook yok varda casper ekran kartları iyi değil suan için en iyisi hp

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
ddr3 nvidia yeni seri ekran kartı var bu 1699'luk laptop'ta. Kampanyali. Bende casper markasını pek sevmiyorum ama özellikler ilgimi çekti baya. Bluray okuma hd görüntü aktarma falan ekran kartı nvidia yeni nesil 2GB(1gb paylasimli) ne diyorsun hala bu fiyata alınmaz mi:) yarın son gün bak:)

futbol123

futbol123

Üye
ddr3 nvidia yeni seri ekran kartı var bu 1699'luk laptop'ta. Kampanyali. Bende casper markasını pek sevmiyorum ama özellikler ilgimi çekti baya. Bluray okuma hd görüntü aktarma falan ekran kartı nvidia yeni nesil 2GB(1gb paylasimli) ne diyorsun hala bu fiyata alınmaz mi:) yarın son gün bak:)
hayır casper alma tavsiye etmiyorum suan için en iyi secenek hp 1.399tl ama i7 alıcam diyorsun bence gerek yok i5 ihtiyaclarını fazlasıyla karsılar tabi secim sizin :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
yaw fiyatına göre iyi değil mi yani i5'ten iyi değil mi sence de işte bunu bulmuşken kaç.ırmiyim diyorum yarın gidip bakacağım işte alırsam da bilgi veririm

futbol123

futbol123

Üye
yaw fiyatına göre iyi değil mi yani i5'ten iyi değil mi sence de işte bunu bulmuşken kaç.ırmiyim diyorum yarın gidip bakacağım işte alırsam da bilgi veririm
iiyi değil kardeşim i7 ama ekran kartı iyi olmadıktan sonra işe yaramaz hp de 1.sınıf ekran kartı var.Casper ın ekran kartı gt540m ddr3 tür hp nin ati 6770m ddr5 tir casper alma arıza verir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt