laptop sorunu acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzhan8686

Üye
    Konu Sahibi
laptop sorunu acil
merhaba arkadaşlar öncelikle yazı uzun söyliyim :) benim toshiba a300 d 17f marka laptopum var ilk aldığımda vista varda ben 7 ye yükselttim yaklaşık 3 ay ısınma sorunu hariç sorunsuzdu şimdi ise sorun çıkarıyor açıyorum laptopu bazen 3 saniye sonra bazen 10 dk sonra kapanıyo anlamadım driver eksik degil virüs yok ısınma da yok kapanınca elimi altına koyunca hiç sıcak degil hatta soguk sorunun ısınmada olmadıgına kesin eminim

GSalazar

Üye
laptop yeniyse olmaz ya yinede söylüym termal macunla alakalı olabilir ekran kartı ama karta yapışıksa soğutucu ile arasındaki macun azaldıysa sen soğukmuş gibi hissedersin o ısıyı iyi iletemez soğutucuya daha ısınmadan kapatır halbuki açsan ellesn çok sıcaktır gpu sorun bu olabilir kendin açma garantisi varsa garanti dışı olmasın

oguzhan8686

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle teşekkür ederim bende bundan şüphelendim bi ara macun alıp sorunu gidermeye çalışıcam thanks :)

GSalazar

Üye
ben geçen kendi laptopumu açtım soğutucuyu kaldırınca macun donmus kalktı sonra kapatım bazen 10dk bazen 1 saat çat kapatıyodu sürdüm macunu oyuna devam yapmadı bi daha :) önemli değil ins çözersin problemini

oguzhan8686

Üye
    Konu Sahibi
son bi sorum olacak acaba bu macunlardan hangisini onerirsinin yada senin kullandigin marka neydi

GSalazar

Üye
vatandan 15 liraya almıştım ama hatırlamıyorum ordaki kişi bizde bulunan markalarda bariz bi fark yok hepsi ayni demişti açıkçasi şu çok iyi diyecek kadar bilgimde yok istersen akşam bendeki markayı mesaj atayım şu an yanımda değil

oguzhan8686

Üye
    Konu Sahibi
gerek yok fark yoksa ilgilendigin icin tsk

GSalazar

Üye
ne demek dostum bi oyuncuya yardım edebildiysem ne mutlu :) xilence imiş bendeki bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt