Laptop Sogutucu

sword_03

Üye
    Konu Sahibi
Laptop Sogutucu
Arkadaslar bır tane sogutucu almak ıstıyorum ama nasıl bısey almalıyım yardımcı olabılırmısınız ?

bak öncelikle kaliteli soğutular en az 50 tlden başlar ucuz alma usb girişine yazık olur. Ikincisi plastik değil alüminyum soğutucu al. Plastikler alüminyumlardan daha soğuk üfler lakin yüzeyi soğuk kalmaz. Alüminyumlar daha az soğuk üfler ama yüzey soğuk kalır bu daha önemlidir

sword_03

Üye
    Konu Sahibi
aynen oyle bımekste takılırken oyle 30tl bı sogutucu almıstım ufluyo ama bosdu yanı arkadasa 80tl alumunyum sogutucu aldık gayet ıyı tutuyodu sogugu onerebılecegın bı marka bısey var mı ?

sword_03

Üye
    Konu Sahibi
orası oyle zatende tek tek alıpta kontrolde edemeyızkı ama alumunyum olmasında hemfıkırız ordan yola cıkarım yapcak bısey yok

10 numara 5 yıldız soğutucu

sword_03

Üye
    Konu Sahibi
hiçde öle degil kimi var sogutuyo ama kamyon gibi çalışıyo
gırın gırın gırın
bi kere al iyisinden al bnce
Oda dogru o yuzden almadan once ıyı bır arastırma yapıyım dedım
500 liraya bile soğutucu var en iyisi
O kadar para verebılcek durumda olsaydım su an burda bu konuyu acmazdım zaten
10 numara 5 yıldız soğutucu
Sogutucu guzel eyvallah ama benım bu kadar ıyı bıseye ıhıyacım yok kı bıraz daha ucuz sole 70-80-90 gibbi

olmadı ucuzundan al bide yag al ince motor yagı sesli çalıştıkca yaglarsın

kalkıpta 200tl vermekten çok daa mantıklı bnce

bu da fena değil

sword_03

Üye
    Konu Sahibi
bunun fan ortada, kenarda tam laptop fanının altına gelcek şekilde almak daha mantıklı degil mi?

Hem ortada hem büyük ben begenmedim
Ortada ama simdi gucu ıyıyse ıse yarar tabı senın dedıgınde mantıklı bende samsung laptop var hardısk sol altta kalıyor mesela oyle olması ıcınde cıft fanlı almak gerekıcek

MaxipmaN

Üye
ben de bu zalmanı düşünüyordum da ortada tek hava yeri yok iki yer de solda

Tepkiler: Bilişim Profesörü

sword_03

Üye
    Konu Sahibi
aynen guzel ama ne kadar ıs gorur orası bıraz sıkıntı