Laptop ses seviyesi kendi kendine azalma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ca3sar

Üye
    Konu Sahibi
Laptop ses seviyesi kendi kendine azalma sorunu
Arkadaşlar bugün dizüstü bilgisayarımı açtığımda ilginç bi şekilde ses seviyesinin yavaş yavaş azalmaya başladığını 2-3 dakka içinde 0'a indiğini farkettim. Tekrar ses seviyesini 100 e getirdim ama yine aynı şekilde yavaş yavaş 0'a indi.İşletim sistemim Vista ses kartının yazılımını güncelledim, sistem geri yükleme yaptım ama Çözüm olmadı Nod32 ve avast herhangi bi zararlı bir yazılım bulamadı. Sizce sorun nedir ? :(

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
:allalla:ilk defa böle bişeyle karşılaştım...

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
Format ;)

((( MSM )))

((( MSM )))

Üye
İlk defa böyle bir problem görüyorum.

Virüs işine benziyor gibi. Avast ile tüm sistemi tarat ve aynı zamanda Ad-Aware veya Spyware Doctor isimli programlar ile sistemi tam tarama yap.

Sorunun düzelmezse format gerekebilir. Çünkü daha önce sistemine bulaşan virüs sistem dosyalarına zarar vermiş ise sadece format ile bu sorunu ortadan kaldırabilirsin.

Kolay gelsin.

EfeTÜRK

EfeTÜRK

Üye
avast la falan virüs yakalayamazsın tavsiyem kaspersky kur bi tarama yaptır tabii sonrasında Ad-Aware ile böcek ara... virüs olabilir.ancak bilgisayarının ses açıp kapatması dokunatikmi??? mesela hp gibi???

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Bilgisayarda mikrofon var mı?
Eğer mikrofon varsa oradan gelen ses hoperlörden çıkıp tekrar mikrofona girerek bu şekilde sesi bozacaktır.
Mikrofonu kapatıp öyle dene.

kaan1225

Üye
arkadaşlar aynısı bende oluyor yaaaa

--------------- Ekleme ---------------

abi ben çözümü buldum ama önce teşekkür ver

--------------- Ekleme ---------------

:heyo:abi ben çözümü buldum ama önce teşekkür ver

• Beğen
Tepkiler: metalmancer ve waterboy55

Üst Alt