Aida64'den baktım max. 8 gb diyordu o yüzden 8 gb alıcam.Cihaziniz Ne kadar. Ram destekliyorsa o kadar Ram kullanabilirsiniz.
Laptopun ekran kartı paylaşımlı ise ne kadar sistem ramini ekran kartına vericeksin?Aida64'den baktım max. 8 gb diyordu o yüzden 8 gb alıcam.
Ekran kartı dahili intel hd graphics ama ne dediğinizi anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.Laptopun ekran kartı paylaşımlı ise ne kadar sistem ramini ekran kartına vericeksin?
Laptop'unuzda Harici Bir kart bulunmakta mı ?Ekran kartı dahili intel hd graphics ama ne dediğinizi anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.
oyun için eklemek istiyorsanız o ekran kartı ve işlemciyle büyük bir farklılık yapmaz ram ama başka bir nedenden ekliyorsanız ramlerin frekansı 1333 olsun sanırım sizin pc max o frekansı destekliyor daha yükseğine para vermeye gerek yok benceharici ekran kartı yok maalesef dahili işlemcinin ekran kartını kullanıyor laptop Grundig gnb 1550 8 GB eklemek istiyorum konudaki ürün nasıl sizce?

iyi geceler arkadaşlar casper cgu -bmg 2480b laptopta 4 gb ram var üzerindeki ramda DDR3- PC3-12800K(800 mHZ) yazıyor.buna ilave olarak ikinci slota elimde olan 2Gb 1rx8 Pc3-8500s-7-10-b2-1066 ram taktım bilgisayar açılmadı.tekrar çıkardığımda bilgisayar açıldı.bu ram tanınmadı sanırım.ikinci slota uygun hangi ram takmalıyım.yardımınızı bekliyorum.tşk.
aynen dediğiniz gibi akadaşım bugün bir bilgisayarcıya gittim dediğiniz gibi aynı 2 adet 4 gb ram takarız dedi bilgisayardaki 4 gb ramı birebir değişirim.2 gb almam elimdeki diğer 4 gb için 170 tl deyince şuan için vazgeçtim.sıfır 2 gb ram elimde kalacak üstünede ikinci el için 170 tl ödemek fazla geldi.@aozaslan66 her işlemcinin desteklediği bir aralık vardır ör: 1333 - 1600 mhz gibi, teferruatı fazlaca bir konu.
En iyisi elinizdeki bellekler ile iyi bir bilgisayarcıya gidin, onlarda 2. el çıkma ram bulunur, 50 - 70 TL felandır (isterseniz uymayan diğer belleğide satıp, üstüne katabilirsin) Aldığınızda mümkünse sistemdeki ile aynı özelliklerde olsun. Aynı olan bellekler daha iyi uyum sağlıyor.