Laptop Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol123

futbol123

Üye
İndirimler üst üste geliyor haangisine bakacağıma şaşırdım bimeks deki indirim %20 civarına düşmüş asusun da fiyatı 2200'e çıkmış.Yeni bir HP modeli daha buldum
Gayet güzel bir modele benziyor arkadaşlar.Acele etmeme gerek yok yaza kadar sürem var hangisi uygunsa :)
Fiyatı çok iyiymiş ekran kartı biraz daha iyi %10 civarı :) Ancak gerçek anlamda oyun oynamak istiyorsan monster notebooklara bak 1999tl den başlıyor gtx560m ddr5 192bit ekran kartı bulunuyor çok güçlü ful hd bile oyun oynarsın ben yerinde olsam monster notebook alırdım.

orkunakbal

orkunakbal

Üye
    Konu Sahibi
Tehlike ";4644684][COLOR=darkred][SIZE=3] Fiyatı çok iyiymiş ekran kartı biraz daha iyi %10 civarı :) Ancak gerçek anlamda oyun oynamak istiyorsan monster notebooklara bak 1999tl den başlıyor gtx560m ddr5 192bit ekran kartı bulunuyor çok güçlü ful hd bile oyun oynarsın ben yerinde olsam monster notebook alırdım.[URL="http://www.monsternotebook.com.tr/P150HM-GTX560M-MONSTER%C2%AE-Q63P150HM07.html' Alıntı:
MONSTER® Q63P150HM07 15.6" - MONSTER® Notebook » 15.6" P150HM ( GTX560M )[/URL][/SIZE][/COLOR]
Monster oyun için çok iyi ama linux var açıkçası format işinden de anlamam :)

futbol123

futbol123

Üye
Monster oyun için çok iyi ama linux var açıkçası format işinden de anlamam :)
Linux olayına fazla takılma derim 2dk lık işi var win7 kurulucak sadece oda çok kolay laptobun yanında hediye ederler bence :)

orkunakbal

orkunakbal

Üye
    Konu Sahibi
Tehlike ";4644854][COLOR="DarkRed' Alıntı:

Linux olayına fazla takılma derim 2dk lık işi var win7 kurulucak sadece oda çok kolay laptobun yanında hediye ederler bence :)
[/COLOR]
Monster'a aslında fazla gerek yok.Günde 1-2 saat oyun saati ayırım kendime.Hp yeter bana saol

orkunakbal

orkunakbal

Üye
    Konu Sahibi
Gene artmış fiyat :)

futbol123

futbol123

Üye
indirimleri takip edip hemen alman lazim hemen bitiyor indirim

orkunakbal

orkunakbal

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef

FATİH_58

FATİH_58

Üye
asus iyidir i7

astoncon

Üye
dell i7de de iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt