Laptop önerileri lazım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ssercan

Üye
    Konu Sahibi
Laptop önerileri lazım ?
Beyler bana güncel oyunları kasmadan rahat şekilde oynatacak 2000-2100 tl arasında bi laptop lazım. Marka farketmez. Ama öncelik Asus olabilir. Laptopu aldımmı bi kaç ay sonra parça değişikliği yapmak zorunda falan kalmayım. Hafızası ekran kartı işlemcisi falan güncel olsun. Pek anlamıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Lenovo'dan, Axer'dan şaşma derim.Casper'dan uzak dur

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
berke ye sor.

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
neyse ben cevap vereyim :D
şunlara bak;

typerr1982

typerr1982

Üye
samsung tercih edebilirsin fiyat olarak çek uygun bu aralar i7 işlemci 6gb ram 2gb paylaşımsız vga 1600 tl civarı

wildtiger223

wildtiger223

Üye
asus n53sn sz129v ben bunu kullanıom canavar gibi 2000e almıştım 1 ay önce 6ram 2paylaşımsız gt550m ekran kartı 640gb hafıza gerisinı saymama gerek yok ısınma derdi hiç yok 8 saat aralıksız oyun oynadım sıcaklığı hissetmedim bile ama şunu söyleyeyim asuslar bayağı güvenlikli sanırım öle her şeyi kabul etmio oyunu kurana kadar 50 soru soruo ama kurunca oyuna diyecek yok kasmadan süper oynuyo 20 adet ağır seviyede oyunum var her biri en az 10gb hafıza çoğu dolu yinede kasma yok

futbol123

futbol123

Üye
oyun oynamak istiyorsanız monster laptoplarına bakın 192bit ddr5 ekran kartı var

lolaman

lolaman

Üye
Monster alcaksın herkes diyor zaten en iyi oyun laptopu masaüstülere kafa tutuyor oyun konusunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt