Laptop Için Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ataman0144

ataman0144

Üye
    Konu Sahibi
Laptop Için Yardım
MarkaDATRON Ürün KoduPL517Z8WCVS Açıklama ÖzelliklerCPU Teknolojisi
CPU Hızı
CPU Bus Hızı
CPU Ön Bellek
RAM Kapasitesi
RAM Tipi
RAM Bus Hızı
HD Kapasite
HD Dönüş Hızı
VGA RAM
VGA Chipset Markası
VGA Chipset Modeli
Ekran Boyu (inch)
Monitör Tipi
Maksimum Çözünürlük
Optik Sürücü
Mobil Özellikler
İşletim Sistemi
Ağırlık (Kg)
Diğer
Intel Core Duo Processor T2080
1.73 GHz
533 MHz
1024 KB
1024MB
DDR2
667 Mhz
120 Gb
5400 Rpm
128 Mb
ATI (PAYLASIMLI)
RC410ME
15.4 " PARLAK EKRAN
WXGA
1280*800
DVD±RW
Wireless
Win Vista Starter Tr
2.7 KG
3 USB - VGA -

BU ÖZELLİKTEKİ BİLGİSAYAR 960 YTL SİZCE NASIL AYRICA BU MARKA HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM

yigitcaner

yigitcaner

Üye
bence pahalı kardeşim bak daha uyguna bulabilirsin

Seza

Seza

Üye
Katılıyorum Biraz Daha Araştır Daha Ucuzuu Bulabilirsin.

Dediğin Pc Bu sanırım

Ama ekran Kartı bana az gibi geldi.

eses_nuri

eses_nuri

Üye
aslında iyi bir ürün olabilir ancak işlemcinin T2000 serisinden olması kötü CPU hızıda düşük ne için istediğini söylersen yardımcı olabirim

ataman0144

ataman0144

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlat ben bu laptopu internet ve oyun için düşünüyorum yani bana hangi özellikte bir makine almam gerektiğini söyleyebilirseniz sevinirim

JuniorRain

Üye
Arkadaşım sana tavsiyem şu özelliklerde bir bilgisayar sana yeterli olacaktır :

İşlemci : AMD Sempron 3600+
Ram : 1024 mb + 512mb
Ekran Kartı : 512 mb Nvidia Geforce 7000 turbo
Sabitdisk : 120gb 8mb ön bellek
DVD-ROM
Wireless802.21 /g
chip set : Nvidia nforce 630 chipset + 64 mb Ram & 64 mb ekran kartı destekli
Pil ömrü en az 3 saat olan bir dizüstü bilgisayar işini fazlasıyla görecektir

bu özelliklere yakın bir bilgisyr

KDV Dahil : 852 YTL

technonur

technonur

Üye
arkadaşlat ben bu laptopu internet ve oyun için düşünüyorum yani bana hangi özellikte bir makine almam gerektiğini söyleyebilirseniz sevinirim

oyun oynayacaksan 2300 ytl yi gözden çıkarman gerekecektir çünkü günümüzde oyunlar çok yüksek konfigürasyon istiyorlar işlemcinin core2duo ekran kartının paylaşımsız raminin 1gb veya üstü olmasına dikkat etmen gerekir gerisi sana kalmış

enigma

enigma

Üye
dostum maksat ofis uygulamarı ise bu fiyat aralığı göze hoş gelevbilir. ama ilerde hükmü kalmayacak cihazlar hatta piyasadan kalkmış cihaz bile diyebilirim. ben bir laptop daha alırsam 2000 YTLnin altında bir cihaz almayı kesinlikle düşünmüyorum. nedeni ise 1000 YTL lik bir masaüstü PC aynı fiyattaki Laptoptan katkat daha performanslı olacaktır ve upgrade edebilirsin ama laptopta bu şansın olmadığı için almışken uzun vadeli gidecek iyi bişey almanda fayda var.

bu cihazı alayımmı sorusunun cevabını vermek istemiyorum. daha ucuza daha iyisini bulabilirsin elbet ama tenik servis yedek parşa batarya kronik sorunlar bunlar insanın canını sıkan şeyler. bunları göz önünde bulundurmak gerekli.
Benim daha önce Toshiba laptopum vardı eskidi sattım sonra Dell aldım işin aslı pişman oldum çünkü antalyada dell'in teknik servisi yok ve istanbula kargoyla yollamam gerekiyor. batarya sorunum oldu ve dell bana 193 YTL fiyat çekti batarya için (tek çekim). bu gibi şeyleri göz önünde bulundurmakta fayda var diye düşünüyorum. ki datron marka cihazların servis sistemi nasıl olur bunuda ekstra düşünmek lazım.

mbemurat

mbemurat

Üye
benim laptopumla özellik olarak aynı sayılır.ama datron kullanan 2 akrabam var ve kasaları çok kaba.bence casper,acer veya dell bak

--------------- Ekleme ---------------

oyun oynayacaksan 2300 ytl yi gözden çıkarman gerekecektir çünkü günümüzde oyunlar çok yüksek konfigürasyon istiyorlar işlemcinin core2duo ekran kartının paylaşımsız raminin 1gb veya üstü olmasına dikkat etmen gerekir gerisi sana kalmış

benim sistemim imzamda yazıyor 1040 ytl ye almıştım ve şu ana kadar denediğim tüm oyunları açtı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt