djfancy07
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet baya yaşlanmıştır yeni bir bilgisayar alın 6 7 sene sıkıntısız kullanın bende asus kullanıyorum x550vx 16gb modeli bataryayla kullanıyorum bizim oralarda elektrik gidip gelmesi sık oluyor anakart zarar görmesintşk ederim. bilgisayar çok eski. 2010 ocak ayında almıştım . tam 8. sene olacak 1 hafta sonra. anladığım kadarıyla benzin dökü yakmakta fayda var.
çok tuhaf ama ram yokBozuk pc yi tamir etmek her zaman daha masraflı oluyor, anakart öyle hemen yanacak birşey değil, ram vidasını açıp ram i sök tak, olmazsa bir tamirciye göster, masrafı çok giderse yaptırma, çünkü ;ciddi bir sorunu vardır, yani sana ileride başka masraflar da çıkarır. Pc i5 yada üstü ise yaptır onlar iyidir.
Ram Anakart ile Tümleşik olduğu için görmüyor olabilirsiniz.çok tuhaf ama ram yok
Ramde Sorun Olsa Açılır Görüntü Gelmez.Hiç Açılmıyo Diyo AdamEğer bu senin laptopun aynısı ise videodaki 1,20. saniyeye iyi bak, adam RAMi söküyor.
Galiba birisi RAMi, senden habersizce götürmüş...
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ram çıkmadı laptoptan diyorRamde Sorun Olsa Açılır Görüntü Gelmez.Hiç Açılmıyo Diyo Adam
Tamamda Ram Olmasa Bile Açılır BilgisayarRam çıkmadı laptoptan diyor
Ramde sorun oldumu hiç açılmayabiliyor...
Galiba birisi konu sahibinin cihazından parça almış
RAMi götüren çalışması için gerekli başka şeyleride götürmüş olabilirTamamda Ram Olmasa Bile Açılır Bilgisayar
Hırkız kim acepRAMi götüren çalışması için gerekli başka şeyleride götürmüş olabilir
Gırkız her kimse, yakından biri galibaHırkız kim acep
HırsızHırkız kim acep
Türk filmlerinden alıntı yaptımHırsız
Hırsız Kim Demedin Mi? E Tamam Hırsız İşte :/Türk filmlerinden alıntı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?