Laptop fan sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Laptop fan sorunu
Sabah bilgisayar hiç açılmıyor siyah bir ekranda kalıyordu konusunu da açmıştım . soğutucu bakır ekran kartıyla temas etmiyormuş .O düzeldi şimdi de bilgisayar açılınca fan bir çalışıp duruyor (yaklaşık 1-1,5 dk) . Sonra tekrar çalışıyor ama bu sefer de ağır program açılsa da hızlanmıyor . Ne yapmam lazım ?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Laptoplar genelde 5 Voltla Fan Kontrol Eder İlk 2.5 Volt Verir Sonraki 2.5 Max Devirde Döner.Belki DÖndürmeye İhtiyaç Duymuyordur. Speccy İle Sistem Isılarına Bir Bak Dönmediği Zamanlarda

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Termal macunu yeniledim aslında aklıma geldi ısınmıyor mu acaba diye haklısın bir bakiyim ben
Çünkü açar açmaz ısıdan kapanan oyunu 1 saat kadar oynadım dün ısınma yoktu altında falan

PALA.

PALA.

Üye
Prize takılı iken durum nasıl ?
İşlemci ile soğutucu yüzeyini iyice temizledikten sonra araya ince bir katman macun sür ve vidaları iyi sık boşluk kalmasın.

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
batarya bozuk zaten prizde çalışıyor .
bu fan çalışmazkenki durum :
şimdi fan çalışmaya başladı bu da fan yavaş hızda çalışırkenki durum :
yaşayacak mı doktor bey ?

PALA.

PALA.

Üye
Sıcaklık değerleri normal görünüyor. Varsa bios güncellemesi yapın. Bu donanımla ssd nin performansıda yarıda kalır...
Birde bu tip eski cihazlarda cpu ve gpu aynı soğutma sistemine bağlıdır bu yüzden ikisininde bakımı önemlidir.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Normal Gibi.Yani Eğer PC Kilitlenip Kapanıyorsa Sorn Yok Demektir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt