Laptop Ekran Kapağı

Sponsorlu Bağlantılar

nsaktn

Üye
    Konu Sahibi
Laptop Ekran Kapağı
Herkese Merhaba arkadaşlar.
Toshiba Satellite C855-14X bir laptopa sahibim. Geçen gün okuduğum şehirden memleketime dönerken otobüsteki raftan laptop düştü çantadayken. Ekranında hiçbir sorun yok, ama ekran kapağında, yani kapak kapalıyken toshiba yazısının olduğu yerde çok ufak bi çatlak var, ve bu beni rahatsız ediyor. Bunun değişimi mümkün müdür acaba? Mümkünse orjinal servis ortalama ne kadar bir ücrete tabi tutar, ya da garantiye girer mi? En önemli sorunum o kapak değiştirilebilir mi ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Servis fazla para isteyebilir eğer garantisi yoksa ve İstanbulda yaşıyorsanız mecidiyeköyde bu işlerle ilgilenen birçok yer olduğu söyleniyor bulunmayan şeylerin bulunduğu ve bulunan şeylerinde bulunduğu yerlerdeki şeylerden daha ucuz olan bir yer :)

nsaktn

Üye
    Konu Sahibi
Malesef İstanbul da oturmuyorum, bu durumu başka nasıl çözebilirim yardım edebilecek arkadaş var mı?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Malesef İstanbul da oturmuyorum, bu durumu başka nasıl çözebilirim yardım edebilecek arkadaş var mı?
internet üzerinden çıkma olarak satanlar var. bahsettiğiniz kısmı 25 tl ye satan görmüştüm bir ara...
ancak sökmesi zordur bendede toshiba var bilirim :oke:

nsaktn

Üye
    Konu Sahibi
Anladım teşekkürler sağolun :)

nsaktn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bilgiyi toshiba destekten aldım, sizlerle de paylaşmak istedim. Bu durum garanti kapsamına girmiyor, toshiba ekran arka kapağını 99 tl ye değiştiriyormuş.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dışarda daha ucuza bulamazsın bulsanda garantisi gider yaptır eğer sorun büyükse.