Bir diğer husus ise bimeksteki fiyatlar pek dolar bazlı değil dolar 1,9 sevilerindede fiyatlar aynıydı hala aynı uzun zamndır bimekste fiyat araştırması yaptım fiyatlar değişmiyor pek. Lenovo konusna Gelirsek Sabıkalı bir marka kullanmadığınız markayı önermeyin derim ben ucuz etin yahnisi yavan olur. Şuanki durumda doların düşmesini beklerseniz çok beklersinizBir diğer husus ise bimeksteki fiyatlar pek dolar bazlı değil dolar 1,9 sevilerindede fiyatlar aynıydı hala aynı uzun zamndır bimekste fiyat araştırması yaptım fiyatlar değişmiyor pek. Lenovo konusna Gelirsek Sabıkalı bir marka kullanmadığınız markayı önermeyin derim ben ucuz etin yahnisi yavan olur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
En iyisi hangisi herkes gibi Toshiba'mı diyeceksin ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bak onda da tonlarca şikayet var her markada var![]()
Lenovo servis konusunda birçok ünlü markaya göre iyi emin ol ama serviste 100 tane farklı adam var biri ilgili biri ilgisiz hangisine denk gelirsen linkini verdiğim toshiba şikayetlerine baktınmı ? Yaz sony yaz yine çıkar, Asus yaz yine çıkar. Bugün galaxy s4 kullanan 100 kişi çok güzel diyor 20 tanesi ısınıyor cihazdan soğudum diyor kötülüyor ee sen hangisine inanacaksın ? Ben bilgisayar okuyorum sürekli iç içeyim sınıfımda 50 kişi haliyle hepsinde laptop var. Genelde samsung, lenovo kullananlar var mesela bir tek bende msi var birkaç kişide asus, dell vs değişiyor. Her markanın sorunu var sen neden vatandaki adama güveniyorsunki onlarda senin benim gibi insan. Vatandaki adama class 10 hafıza kartı diyorum benimle dalga geçmeye çalışıyor öyle birşey yok fotoğraf makinesi kartlarında oluyor falan diyor çok bilmişlik yapıyor halbuki kendisi komik duruma düşüyor şimdi ben bu adama lafmı anlatayım class 10 olduğunu mu öğreteyim ? Yani her konuşan herşeyi bilmiyorLenovo servis konusunda birçok ünlü markaya göre iyi emin ol ama serviste 100 tane farklı adam var biri ilgili biri ilgisiz hangisine denk gelirsen linkini verdiğim toshiba şikayetlerine baktınmı ? Yaz sony yaz yine çıkar, Asus yaz yine çıkar. Bugün galaxy s4 kullanan 100 kişi çok güzel diyor 20 tanesi ısınıyor cihazdan soğudum diyor kötülüyor ee sen hangisine inanacaksın ?
Alırken araştırırsın ona göre alırsın ben aldığım laptopun sorunlarını bilerek aldım iyi araştırdım bana uygun olan buydu ve sorunlarını da kendim çözdüm biz tavsiye veriyoruz adamın kafasına silah dayamıyoruz bunu al diye.
Bu arada tekrar mesajlarını sildim sorun yok.
benim demem şu yani adam bana bilmişlik taslamadı çok şikayet alıyoruz lenovodan dedi.
amdli samsungda ets2 orta ayarda açılıyor(1366x768de) intel olan da açmaz mı?,bi de city car drving oynayacağım gidip crysis max payne falan yüklemem yani
zaten seçim yapaken lenovo z500ü çok beğendim listeme soktum fakat 4hücreli pil var sıkıntı o bi de
- - - Eklendi - - -
bir de hd graphics bu laptopta da var değilmi?
var tabiki. ekran kartları aynı ikisi de açar o oyunu hatta intel daha az ısınır daha iyi oynatır

ilgin için teşekkür ederim![]()

aldığın zaman çok memnun kalırsın bende almadan önce lenovo bizim köyde üretiliyo diye arkadaşlarım dalga geçiyolardı 

böyle oldurlar
ets 2 en yüksek ayarlarda oynuyorum
sıfır kasma var bu arada uyarim oyun oynarken laptopun şarzda olması gerek yoksa çok kötü kasıyor
sonuçta o kadar para veriyosun en iyisini arıyosun ama bence işlemci o kadarda fark etmez oyunlarda birde senin yükleyeceğin oyunları çok çok kolay bir şekilde açabilir lenovo z500
bu arada z500'ün 2 modeli var birinin kalvye aydınlatması var ve o model sadece i7 li ve 1700-1800 civarlarında ben i5'li olanını 1400'e aldım sanırım vatandan 1 ay sonra 1700 olmuştu aynısı alırken vatandan almanı tavsiye ederimNeden öyle oluyor ki z500 tek 645m'li değil mi?o zaman hayırlı olsun
bana göre z500 çok nasıl desem yani çok güzel bir bilgisayar görünüm olarak olsun oyun performansı olsun nasıl 740m çıkmasını anlamadım ama bende 640m 128 bit olarak gözüküyo ekran kartı