Laptop Aynı işlemciler farklı hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Laptop Aynı işlemciler farklı hangisi?

sonradan farkettim bayağı fark varmış hangisi alayım ki intel diye pahalı birisi oyun önemli benim için

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bence ikisini de boşver intel daha iyi ancak bu fiyata git z500 al oyun oynayacağım diyorsan. Ben bu laptopun aynısını bizzat kullandım evet oyun oynatıyor ama genelde kasılıyor düşürmen gerekiyor. HD7670 çokta iyi bir kart değil al bak sana z500 sayfasını vereyim şuan dolar çok yükseldi fiyatlar arttı eğer dolar düşerse fiyatlar baya düşer şuan laptop alacak zaman değil bana kalırsa ama acelen varsa yapacak birşey yok. Al bak istediğin z500'ü beğen ram ve hard disk farkı olabilir. Bütçene en uygunu hangisiyse onu al gt645 samsungdaki ekran kartını katlar :oke:

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY ve MaxipmaN
MrExpert

MrExpert

Üye
Şuanki durumda doların düşmesini beklerseniz çok beklersiniz :oke: Bir diğer husus ise bimeksteki fiyatlar pek dolar bazlı değil dolar 1,9 sevilerindede fiyatlar aynıydı hala aynı uzun zamndır bimekste fiyat araştırması yaptım fiyatlar değişmiyor pek. Lenovo konusna Gelirsek Sabıkalı bir marka kullanmadığınız markayı önermeyin derim ben ucuz etin yahnisi yavan olur.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Şuanki durumda doların düşmesini beklerseniz çok beklersiniz :oke: Bir diğer husus ise bimeksteki fiyatlar pek dolar bazlı değil dolar 1,9 sevilerindede fiyatlar aynıydı hala aynı uzun zamndır bimekste fiyat araştırması yaptım fiyatlar değişmiyor pek. Lenovo konusna Gelirsek Sabıkalı bir marka kullanmadığınız markayı önermeyin derim ben ucuz etin yahnisi yavan olur.

En iyisi hangisi herkes gibi Toshiba'mı diyeceksin ?

Bak onda da tonlarca şikayet var her markada var ;)

• Beğen
MrExpert

MrExpert

Üye

En iyisi hangisi herkes gibi Toshiba'mı diyeceksin ?

Bak onda da tonlarca şikayet var her markada var ;)

En iyi toshiba demeyeceğim elbette ama bilmediğiniz marka hakkında önerme yapmamanızı öneririm daha sonra mahçup olmamak adına lenovo da ki bir çok şikayet farkettiyseniz donanımsal olup firmanın bu sorunları gidermemekte direttiğini göreceksiniz ve daha niceleri lenova hakkında birçok incelemede bulundum ama herkezin genelde kullanan kişilere sorduğum zaman kimse lenovo tavsiye etmedi buna rağmen ben yine z500 modelini alacaktım ve vatandaki görevli bana lenovodan çok şikayet aldıklarını ve önermediğini söyledi neyse uzatmayayım ama lenovoda durum böyle.

• Beğen
Uhops

Uhops

Üye
Kusursuz marka yok. Fakat lenovo son zamanlarda güzel laptoplar yapıyor. Ve dolar eylül sonu/ekim başı gibi düşecekmiş tv'de bi adam söyledi :)

• Beğen
MrExpert

MrExpert

Üye
tekrar tekrar yazıldı mesajlar :ah

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben bilgisayar okuyorum sürekli iç içeyim sınıfımda 50 kişi haliyle hepsinde laptop var. Genelde samsung, lenovo kullananlar var mesela bir tek bende msi var birkaç kişide asus, dell vs değişiyor. Her markanın sorunu var sen neden vatandaki adama güveniyorsunki onlarda senin benim gibi insan. Vatandaki adama class 10 hafıza kartı diyorum benimle dalga geçmeye çalışıyor öyle birşey yok fotoğraf makinesi kartlarında oluyor falan diyor çok bilmişlik yapıyor halbuki kendisi komik duruma düşüyor şimdi ben bu adama lafmı anlatayım class 10 olduğunu mu öğreteyim ? Yani her konuşan herşeyi bilmiyor :oke: Lenovo servis konusunda birçok ünlü markaya göre iyi emin ol ama serviste 100 tane farklı adam var biri ilgili biri ilgisiz hangisine denk gelirsen linkini verdiğim toshiba şikayetlerine baktınmı ? Yaz sony yaz yine çıkar, Asus yaz yine çıkar. Bugün galaxy s4 kullanan 100 kişi çok güzel diyor 20 tanesi ısınıyor cihazdan soğudum diyor kötülüyor ee sen hangisine inanacaksın ?

Alırken araştırırsın ona göre alırsın ben aldığım laptopun sorunlarını bilerek aldım iyi araştırdım bana uygun olan buydu ve sorunlarını da kendim çözdüm biz tavsiye veriyoruz adamın kafasına silah dayamıyoruz bunu al diye.

Bu arada tekrar mesajlarını sildim sorun yok.

• Beğen
MrExpert

MrExpert

Üye
Ben bilgisayar okuyorum sürekli iç içeyim sınıfımda 50 kişi haliyle hepsinde laptop var. Genelde samsung, lenovo kullananlar var mesela bir tek bende msi var birkaç kişide asus, dell vs değişiyor. Her markanın sorunu var sen neden vatandaki adama güveniyorsunki onlarda senin benim gibi insan. Vatandaki adama class 10 hafıza kartı diyorum benimle dalga geçmeye çalışıyor öyle birşey yok fotoğraf makinesi kartlarında oluyor falan diyor çok bilmişlik yapıyor halbuki kendisi komik duruma düşüyor şimdi ben bu adama lafmı anlatayım class 10 olduğunu mu öğreteyim ? Yani her konuşan herşeyi bilmiyor :oke: Lenovo servis konusunda birçok ünlü markaya göre iyi emin ol ama serviste 100 tane farklı adam var biri ilgili biri ilgisiz hangisine denk gelirsen linkini verdiğim toshiba şikayetlerine baktınmı ? Yaz sony yaz yine çıkar, Asus yaz yine çıkar. Bugün galaxy s4 kullanan 100 kişi çok güzel diyor 20 tanesi ısınıyor cihazdan soğudum diyor kötülüyor ee sen hangisine inanacaksın ?

Alırken araştırırsın ona göre alırsın ben aldığım laptopun sorunlarını bilerek aldım iyi araştırdım bana uygun olan buydu ve sorunlarını da kendim çözdüm biz tavsiye veriyoruz adamın kafasına silah dayamıyoruz bunu al diye.

Bu arada tekrar mesajlarını sildim sorun yok.

benim demem şu yani adam bana bilmişlik taslamadı çok şikayet alıyoruz lenovodan dedi.

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

benim demem şu yani adam bana bilmişlik taslamadı çok şikayet alıyoruz lenovodan dedi.

Benimde demem o ki her markada var bu şikayetler. Sen şimdi laptop alıyorsun onu övmek için konu açıyormusun ya da şikayetvar.com'a yazıyormusun ? Tabiki yazmıyorsun arada tavsiye isteyene falan memnunsan söylüyorsun ya da sadece memnun olduğunu söylüyorsun. Ama şikayetin olduğu zaman forumlarda konu açıyorsun ya da servisle ilgili sorun yaşarsan şikayet ediyorsun falan herkes bunu yapıyor. Mesela lenovo z580 kimisi çok memnun kaldı kimisi çok şikayet etti. Fiyatına göre iyi bir model. Forumda bile çoğu kişide var. Ama bazıları çok memnun bazıları değil. Z580'de bazı sorunlar zaten ama şans işi elektronik o sorunlar bazısında çıkmıyor. Ya da hp diyelim mesela çoğu modelinde ısınma sorunu var o zaman hp almayalım diye birşey yok ısınmayan modelleri de var özellikle son modellerde bunu çözdükleri söyleniyor ama yine de iyi araştırmak lazım. Servis konusunda da lenovonun çok iyi olduğunu duyuyorum genelde sorun yaşayan elbet var. Ona bakarsanız şuan en çok satan marka samsung her alanda ama samsungun servisindende memnun olmayan çok mesela.

• Beğen

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
amdli samsungda ets2 orta ayarda açılıyor(1366x768de) intel olan da açmaz mı?,bi de city car drving oynayacağım gidip crysis max payne falan yüklemem yani
zaten seçim yapaken lenovo z500ü çok beğendim listeme soktum fakat 4hücreli pil var sıkıntı o bi de

- - - Eklendi - - -

bir de hd graphics bu samsung laptopta da var değilmi?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
amdli samsungda ets2 orta ayarda açılıyor(1366x768de) intel olan da açmaz mı?,bi de city car drving oynayacağım gidip crysis max payne falan yüklemem yani
zaten seçim yapaken lenovo z500ü çok beğendim listeme soktum fakat 4hücreli pil var sıkıntı o bi de

- - - Eklendi - - -

bir de hd graphics bu laptopta da var değilmi?

var tabiki. ekran kartları aynı ikisi de açar o oyunu hatta intel daha az ısınır daha iyi oynatır

• Beğen

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi

burdan baktım tesadüfen i5 tokatlamış fakat l2 önbelliğinde 1mb l3te ise 3mb yazıyor garip geldi

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
z500 kullanıyorum 3-4 ay oldu alalı çok çok memnunum 3 saate yakın gta ıv oynatıyor tabi ısınıyor ama 65-70 dereceden yukarı çıkmıyor sıcaklığı laptop çok ince olduğu için ısınma yapıyor istersen z580 alabilirsin onda daha az ısınma olur işlemciye gelince gta 4 gibi oyunlar oynayacaksan ve günlük işler için kullanacaksan i5 sana yeter i7 alırsan oyunlarda laptop çok ısınır ve şarzı çabuk biter benim tavsiyem sana i5 li z500-z580 alman :) aldığın zaman çok memnun kalırsın bende almadan önce lenovo bizim köyde üretiliyo diye arkadaşlarım dalga geçiyolardı :D
laptopu görüncede :zzz::ohannes: böyle oldurlar :)ets 2 en yüksek ayarlarda oynuyorum :) sıfır kasma var bu arada uyarim oyun oynarken laptopun şarzda olması gerek yoksa çok kötü kasıyor :) sonuçta o kadar para veriyosun en iyisini arıyosun ama bence işlemci o kadarda fark etmez oyunlarda birde senin yükleyeceğin oyunları çok çok kolay bir şekilde açabilir lenovo z500 :) bu arada z500'ün 2 modeli var birinin kalvye aydınlatması var ve o model sadece i7 li ve 1700-1800 civarlarında ben i5'li olanını 1400'e aldım sanırım vatandan 1 ay sonra 1700 olmuştu aynısı alırken vatandan almanı tavsiye ederim

• Beğen

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
şarja takmazsan nvıdıa devreye girmiyodur ondan kasar z500 aldım 645m var dedi adam 740m 64bit çıktı götürdüm 1gün sonra bunu aldım fan sesi sorunu var bilerek aldım zaten fıstık gibi pc

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
o zaman hayırlı olsun :)

bana göre z500 çok nasıl desem yani çok güzel bir bilgisayar görünüm olarak olsun oyun performansı olsun nasıl 740m çıkmasını anlamadım ama bende 640m 128 bit olarak gözüküyo ekran kartı

Uhops

Uhops

Üye
o zaman hayırlı olsun :)

bana göre z500 çok nasıl desem yani çok güzel bir bilgisayar görünüm olarak olsun oyun performansı olsun nasıl 740m çıkmasını anlamadım ama bende 640m 128 bit olarak gözüküyo ekran kartı
Neden öyle oluyor ki z500 tek 645m'li değil mi?

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
arkadaş eve götürdüm 740m 64 bit çıktı dedide o yüzden

• Beğen

Üst Alt