Laptop arıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

StranqeR

Üye
    Konu Sahibi
Laptop arıyorum.
400tl ye kadar laptop arıyorum. Satan kişilerden ricam önce para sonra kargo gibi şeyler ile gelmesinler. Aracı site yada teslimatta ödeme ile alabilirim. Satan arkadaşlar model bilgisi yada ayrıntılı donanım yazarlarsa memnun olurum.

messevim

messevim

Üye
messevim

messevim

Üye
ilanın bulunduğu ikinci el sitesinden mesaj attım. Buradan attığım pm sorun çıkardı. Ayrıca rica etsem ekran kartı bilgilerini ulaştırır misiniz ?

ilan sitesi üzerin den mesajınıza cevap verdim. Şu an da il dışındaym. 3 gün sonra ekran kartı bilgisinin ekran görüntüsünü atarım kısmetse.

StranqeR

Üye
    Konu Sahibi
ilan sitesi üzerin den mesajınıza cevap verdim. Şu an da il dışındaym. 3 gün sonra ekran kartı bilgisinin ekran görüntüsünü atarım kısmetse.

Cevaplandı.

- - - Eklendi - - -

Ilan güncel +

StranqeR

Üye
    Konu Sahibi
+ilan güncel hala aranıyor. Sürekli burayı da kontrol ediyorum.

Samet.25

Hp Compaq nx 6110 Var sorun yok. ben sadece nette gezmek için kullanıyorum özellikleri düsük oyun kaldırmaz.

İşlemci: 1.40GHz Ram: 760mb xp yüklü nette gezmek için yeterli bi cihaz. Düşünürsen...

StranqeR

Üye
    Konu Sahibi
Hp Compaq nx 6110 Var sorun yok. ben sadece nette gezmek için kullanıyorum özellikleri düsük oyun kaldırmaz.

İşlemci: 1.40GHz Ram: 760mb xp yüklü nette gezmek için yeterli bi cihaz. Düşünürsen...

PM Ile cevaplandı.

- - - Eklendi - - -

Ilan günceldir .

messevim

messevim

Üye
pm atıldı.

StranqeR

Üye
    Konu Sahibi
cevaplandı

StranqeR