bim ya işte dur baklım ınş kaçırmam bunu
----------Eklendi @ 14:39:52 ---------- Yazıldı @ 12:57:17 ----------
ah bim ah
gittim alıyım dıye ama son 1 tane kalmıstı kadının teki aldı
öle kaldım bende ama ben alıyodum dıycektım kadın aldı gözumun onunde yaa

Oradaki görevliye söyle bende alacaktım yakınınızdaki bir kaç bayiye söyler misiniz ellerinde cihaz var mı de onlar arayıp soruyolar var derlerse kesin alıcam ayırsınlar lütfen de ayırıyorlar sizin için gidip alırsınız. Şahsen daha önce böyle almıştım bir ürünlerini![]()
söledım zaten ewin altında bim hemen haber vercekler bana baklım kaldysa

laptop alırken tabiki cebinize en uygun modeli almak istersiniz ama birkaç yüz lira daha vererek daha uzun süre kullanabileceğiniz bir model almanız daha mantıklıdır..
Diz üstü modellerinde alırken özellik tabiki önemlidir ama özellikle beraber batarya süresi, kullanım rahatlığı, klavye tasarımı bunlar ilk bakılması gerekenlerdir...
Çünlü diz üstü bilgisayardaki parçalar masaüstü parçaları gibi kolaylıkla değiştirilemez ve pahalıdır...
Öncelikle almak istediğin dizüstü modelini başın ağrımadan kaç yıl kullanmak istersin...
Bu bilgisayarı ne amaçlı kulanacaksın...
Bunları belirtirsen daha kolay yardımcı olabiliriz![]()
Diğer sayfalara pek bakmadım bende önce yazan biri varsa özür![]()

Sen arkadaşa link olarak öneri versen ona daha hora geçer : )Ben sana marka olarak Dell, acer, hp ve sony vaio öneririm... Bu markaların çeşitli birçok modeli var sana uygun modellerde var tabik ve 3 - 4 sene başını ağtırmadan kullanabileceğin yalnız buradan sana birçok model ile ilgili bilgi verebilirim ama en doğrusu senin gidip yerinde görmen... kullanım olarak sana göremi yoksa değilmi buna yerinde bakman lazım... En basiti klavyesinin rahat yazmak için sana uygun değilmi bunu görmelisin...
Önerdiğim markalar: Dell, Acer, hp, Sony vaio
Özelliklerinden anlamam demiştim o zaman teknoloji mağazasına gittiğinde bu markalardan şu özellikler arasında olanlarına bak...
2 - 3 Gb arası DDR 3 ram, 250 - 320 gb arası hard disk, ön kamera, intel çift çekirdekli işlemci en az 2.40 ghz olsun (intel core duo veya intel i3), ekran kartı en az 512 olsun Ati marka ekran kartları piyasanın en iyilerindendir...
Yok eğer birkaç model tavsiyesi isterseniz onlarıda vereyim inceleyin... Şu aralar dolar yüksek olduğu için belki 50 - 80 lira arası daha ekleyebilirsiniz bütçenize![]()
yarına kadar carrefoursa da Exper Easypad (tablet pc) 599tl yerine 399tl mişyarın belki bulabilirsin. tabi tablet istiyorsan
![]()
aman diyim siz siz olun daha tablet almayın berbatlar (geneli)Naptın ya kıza ne pc ler önerdiler sen geldin tablet söyledin![]()
aman diyim siz siz olun daha tablet almayın berbatlar (geneli)
bende alıcam da sıfır netbook mu alsam 2.el notebook mu karar veremedim ki 
| |||||
| KampanyaÖdeme Seçenekleri |
4gb ram var