SONY VAİO DİYORUM.ÇÜNKÜ YÜKSEK ÖZELLİK ONDA PERFORMANS ONDA TASARIM MUHTEŞEM,DAHA SAGLAM, DAHA NE DİYİM SANA..FİYAT OLARAK DİYOSAN DİGERLERİNE GORE PAHALIDIR DOGRU AMA ARADA FARK VAR OLSUN OKADAR.DİYOSAN BEN AYNI ÖZELLİKTE DAHA UCUZA NOTEBOOK ALIRIM DİYE DOGRUDUR.AM BU SONY VAİO
selam dostum.ben aldım casper nirvana.250gb hard disk.4 gb ram.1024 mb ekran kartı.güzel cihaz ama oyun oynarken ısınıp kapanıyo.onun haricince çok hızlı bi makina.servise gitti geldi ama sorun devam ediyor.
arkadaşım laptop alacaksan asustan şaşma derim ne kasma nede ısınma sorunu yaşarsın sağlamlık bakımındanda zaten en iyi parçayı hangi pc olursa olsun asus yapmıyor mu?
ben şuan hp kullanıyorum memnunum ama eğer alıpta disk yedeklemezsen format atma durumunda lisanslı programların yok olur gider. sonra lisanslı bilgisayarda kopya program kullanırsın bende değişicem laptopu ve şuan aklımda hp pavilion var ama toshiba ve samsungda bakıyorum. karar verirsem alıcam...
ben toshiba kullanıyorum. satellite A350-212-214 gayette memnunum. cok pahalıda değil.
özellikleride güzel. hatta elime geldiğinde vista yüklüydü. win7 yüklettim hiç kasmadan calışıo. istersen bak.