[LanternSoft] Thumbnail Folders v1.04(0) Symbian^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:pro:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
teşekkürler levent sarı olanı yeni gördüm bende diyorum nasıl sarı oluyor bu :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

evet ama senin rütbe tamamen farklı :)

Sildirtme mesajını bana :) nesi farklı ben takım üyesi olduğum için takım rütbem üste görünüyor o rütbe kalkarsa test mod değil admin bile çıkabilir dikkat et :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bu türkçe uygulamalar bölümünde niye son yorum yapılan konu üste çıkmıyor :hmmm

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu türkçe uygulamalar bölümünde niye son yorum yapılan konu üste çıkmıyor :hmmm

MaxiPDA bölümü konu açılış zamanına sabitli o yüzden olması gereken bu bence bilmiyorum uygulama bölümleri de böyle olsa fenaolmaz diye düşünüyorum ama sadece uygulama bölümleri geri kalan genel yazılım gibii- yerler son mesaj olabilir ama diğerleri için konu açılış zamanı olsa iyi olur en azından en son hangi uygulama çıkmış görülebilir tabi o bölümün modu sensin modum :) benim bölümümde sistem bu şekilde :) şikayet eden yok kolaylıkta var ilk sayfa gir bak var mı yok mu gör

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
MaxiPDA bölümü konu açılış zamanına sabitli o yüzden olması gereken bu bence bilmiyorum uygulama bölümleri de böyle olsa fenaolmaz diye düşünüyorum ama sadece uygulama bölümleri geri kalan genel yazılım gibii- yerler son mesaj olabilir ama diğerleri için konu açılış zamanı olsa iyi olur en azından en son hangi uygulama çıkmış görülebilir tabi o bölümün modu sensin modum :) benim bölümümde sistem bu şekilde :) şikayet eden yok kolaylıkta var ilk sayfa gir bak var mı yok mu gör

mesela güzel bir uygulama 3 ay önce çıkmış ben bunu herkes görebilsin diye üste taşımak için yorum yapıyorum ama senin bölümde böyle birşey yok... yani o yüzden sordum yoksa benim için mahsuru yok :) ben son mesajlardan takip ediyorum genelde forumu :)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

mesela güzel bir uygulama 3 ay önce çıkmış ben bunu herkes görebilsin diye üste taşımak için yorum yapıyorum ama senin bölümde böyle birşey yok... yani o yüzden sordum yoksa benim için mahsuru yok :) ben son mesajlardan takip ediyorum genelde forumu :)

dediğinde mantıklı da benim bölümdeki tüm çeviriler değerli hepsinde tek tek emek verilmiş yüzden biz ayırmıyoruz hepsi zaman sırasında duruyor zaten standart takipçiler var artı ben diğer bölümlerde tavsiye diye üst konular açtım ordan ordan yönlendiriyorum

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dediğinde mantıklı da benim bölümdeki tüm çeviriler değerli hepsinde tek tek emek verilmiş yüzden biz ayırmıyoruz hepsi zaman sırasında duruyor zaten standart takipçiler var artı ben diğer bölümlerde tavsiye diye üst konular açtım ordan ordan yönlendiriyorum

emek ayrı dostum emeğine söz yok :)
programların işlevi ve Yararlılığı ile ilgili aslında bunu anlatmak istemiştim. neyse dostum bu konu uzar gider şikayet yoksa sorunda yok demektir :)
sana kolay gelsin

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkür ederim sana da kolay gelsin modum

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt