asigsasi
Üye
rica ederim isa abim

rica ederim isa abim

teşekkürler levent sarı olanı yeni gördüm bende diyorum nasıl sarı oluyor bu![]()

yalnız değilmişim

ikinizde modsunuz yani meslektaşımsınız![]()

evet ama senin rütbe tamamen farklı![]()
nesi farklı ben takım üyesi olduğum için takım rütbem üste görünüyor o rütbe kalkarsa test mod değil admin bile çıkabilir dikkat et 
evet ama senin rütbe tamamen farklı![]()

bu türkçe uygulamalar bölümünde niye son yorum yapılan konu üste çıkmıyor![]()
benim bölümümde sistem bu şekilde
şikayet eden yok kolaylıkta var ilk sayfa gir bak var mı yok mu görMaxiPDA bölümü konu açılış zamanına sabitli o yüzden olması gereken bu bence bilmiyorum uygulama bölümleri de böyle olsa fenaolmaz diye düşünüyorum ama sadece uygulama bölümleri geri kalan genel yazılım gibii- yerler son mesaj olabilir ama diğerleri için konu açılış zamanı olsa iyi olur en azından en son hangi uygulama çıkmış görülebilir tabi o bölümün modu sensin modumbenim bölümümde sistem bu şekilde
şikayet eden yok kolaylıkta var ilk sayfa gir bak var mı yok mu gör
ben son mesajlardan takip ediyorum genelde forumu 
mesela güzel bir uygulama 3 ay önce çıkmış ben bunu herkes görebilsin diye üste taşımak için yorum yapıyorum ama senin bölümde böyle birşey yok... yani o yüzden sordum yoksa benim için mahsuru yokben son mesajlardan takip ediyorum genelde forumu
![]()
dediğinde mantıklı da benim bölümdeki tüm çeviriler değerli hepsinde tek tek emek verilmiş yüzden biz ayırmıyoruz hepsi zaman sırasında duruyor zaten standart takipçiler var artı ben diğer bölümlerde tavsiye diye üst konular açtım ordan ordan yönlendiriyorum

dostum senin şu anda giremediğin bölümlere girebiliyor levent![]()
o maxipdanın arkasında neler var kim bilir