[LanternSoft] Extra Buttons v1.01(0) Symbian^3 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Bu uygulamanın 1.00 versiyonu kurulu ve uygulama aktifken Dalton oyununu açtığımda acayip kasıyor telefon :S Extra Buttons u kapatıyorum herşey normal. Bunda da benzer sorun yaşayan var mı acaba yoksa bu sürümde yatay ekranla ilgili sorunu tamamiyle çözmüşler mi?

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
hakan_710

hakan_710

Üye
bu programda hala bug var resmin alt kısmına bakarsanız görürsünüz simgeler nerdeyse üst üste binmiş. heralde geleck versiyonda düzeltirler

• Beğen
emreli01

emreli01

Üye
bunun ekran yatayken deglde dik iken yapamayızmı ????

vobay

vobay

Üye
güzel uygulama fakat, telefonun ekran ayarlarından ekran parlaklık ayarı bu program kurulduktan sonra deaktif oldu. Programı kaldırmam da etkili olmadı, bu programa mecbur kaldım :)

çözüm yolunu bilen arkadaş var mı?

yardımcı olur iseniz çok sevinirim :)

teşekkürler
arkadaşım programda ekran parlaklığını ayarlayan seviyelerden basıp deneyerek üzerinde ' A ' simgesi olan ampule getiriyosun ve o sekilde bıraktığında ayarlardan ekran parlaklığı tekrar aktif olmuş oluyor. biraz karşık oldu ama umarım yardımcı olmusumdur...

luckysleven

luckysleven

Üye
bu programda hala bug var resmin alt kısmına bakarsanız görürsünüz simgeler nerdeyse üst üste binmiş. heralde geleck versiyonda düzeltirler

birde uygulama aramak için search e bastığımızda uygulama ile aktif olan 2 tane kısa yol ekranda kalıyor ve yazıların üstüne denk geliyor kötü bir görüntü oluşuyor demekki sorun bende değilmiş uygulamadan kaynaklanıyor muş : )

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ben ilk çıkan sürümü kullanıyorum
1.0 türkçe olanı hiç bir sorun yaşamadım, birde onu deneyin...

• Beğen
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
bnde düzeltmelerini bekliyorum :hmmm

---------- Eklendi @ 12:10:48 ---------- Yazıldı @ 12:10:18 ----------

yatayda sorun yok hocam yükleyeblrsn :good:

danismaz61

Üye
arkadaşım tema linkini yenileyebilir misin link ölmüş:s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt