[LanternSoft] Equalizer v1.03(0) Symbian^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

zorrbeyy2

zorrbeyy2

Üye
tlf hack li deyil olmadı yinede tşkler emegine yüregine saglık

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok mu zor hacklemek korkmayın yav hackten en kötü ihtimal ayalrdan veri sil geri yükle yapar sıfırlarsın teli ne garantin gider ne cihazın zarar görür

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Benim merak ettiğim konu neden türkçeye çevrilen uygulamalar hep unsigned?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sistem böyledir. elden birşey gelmez. yazılımcı uygulamayı yapar nokiayaya gönderir. nokia uygulamayı güvenlik kontrolünden geçirip içine sertifika atar yani imzalar signed olur ve mağazada paylaşır. Uygulamayı yani sis dosyasını sis content ile parçalayıp içindeki dosyalarında veya kodlamasında hatta sadece isminde bir harf değiştirdiğin anda imza sertifika uçar gider kaybolur. e bende çeviri yapmak için dil dosyasını alıp düzenlediğim için ne sertifika kalır ne de imza. daha da sertifikaları nokaia dışında imzayalacak bir yöntem bulunmadı. sadece kendi telefonuna imeine özel bir sertifika alıp kendin imzalayabilirsin ama sadece o imei de imzalı oluyor. tabi bu sertifkayı çin siteleri veriyor onlara imei numarası vermek ne kadar doğru ne kadar güvenli sen düşün. yarın öübrgün cihazın klonlandı diye BTK tarafından mesaj gelirse şaşma. faturalı olsa bile telefonun uğraşman yeter. Bizde en iyisi telelfonu hackliyoruz. hack dediğimiz telelfonun içinde sis i yüklerken sertifikaları denetleyen sistemi devre dışı bırakıyoruz başka hiç birşeye dokunulmuyor. sis yüklerken sertikaya bakan sistemi devre dışı bıraktığımız için imzasız sertikasız uygulamalar Unsigned ler yükleniyor. tabi her unsigned uygulama yüklenmemeli unsigned olması sisin açılıp değişik yapıldığı anlamına geldiği için ne gibi değişiklik bilemezsin o yüzden güvendiğin yerden indirdiğin unsigned sisleri yükle. Dediğim gibi ben çoğu zaman signed uygulamaları alıp çeviriyorum biliyorum ki benden önce o uygulama hiç ellenmemiş bende sadece türkçe yapıp paylaşıyorum. sorun varsa tüm sorumluluk bana aittir kabul ediyorum. korkma dil dosyasından benim yapabileceğim bir hata en kötü ihtimalle uygulama çalışmaz telefonuna zarar verecek bir durum asla olmaz. durum bundan ibaret. karar senin. bende çok direndim ama iyikide hack varmış diyorum. hatta o kadar ilerledim ki yakında fp2 yi dünyada ilk ben hacklemek istiyorum. sabırsızlıkla fp2 yi bekliyorum. Bakalım fp2 ne kadar çabuk hacklencek.

serinaga

serinaga

Üye
Teşekkürler ...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

Remember Me

Remember Me

Üye
:tşk:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

Kayahan14

Kayahan14

Üye
normalde olması gereken birşey :tşk:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

Mr.ED

Mr.ED

Üye
Hocam şu hype ayarını nette ya da cfwlerde bulursan Allah rızası için burada ekolayzer seviyelerini yaz. Ben çok aradım ama bulamadım

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bilmiyorum ki

İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
:tşk:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici