Abartma.
telefondan Asphalt 6 HD açmasını beklemiyorum. sadece tamamen yazıdan oluşan bir web sayfasını açmasını bekliyorum bunda da böyle yapıyorsa ve siz savunuyorsanız pes.
Abartma.
telefondan Asphalt 6 HD açmasını beklemiyorum. sadece tamamen yazıdan oluşan bir web sayfasını açmasını bekliyorum bunda da böyle yapıyorsa ve siz savunuyorsanız pes.
Nokia mı dedi alın size iPhone Killer 5800 diye? Fan siteleri iPhone Killer lafını uydurdu. Ayrıca, iPhone ile 5800 (2009 yılında) arasında fark yoktu, hatta 5800 daha iyiydi. Şimdi de N9 iPhone'dan daha iyi
Nokia mı dedi alın size iPhone Killer 5800 diye? Fan siteleri iPhone Killer lafını uydurdu. Ayrıca, iPhone ile 5800 (2009 yılında) arasında fark yoktu, hatta 5800 daha iyiydi. Şimdi de N9 iPhone'dan daha iyi
Doğru valla. Apple iphone 3G'yi çıkardı, Nokia'da ardıdan ilk dokunmatik ekranlı telefonlu 5800'ı. Herkes 5800'ın geçtiğini söylüyordu geçti iPhone'da hiç bir özellik görmüyorum bana kalırsa boş telefon. Ne müzik gönderiyon ne bluetooth var, 3G'nin kamerası iyi değil, tasarımı da o kadar güzel değil yani 5800 en azından daha iyidir.
Ama şimdide İ 4 ile N9 kıyaslama yapıyorlar. Nokia yine eziyor Daha 5 MP kamera kullanıyor Apple Nokia 12leri kullanırken.