Lanet olası 5800 dan kurtuldum

Sponsorlu Bağlantılar

americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
saol

ANiill

Üye
VAY BEA altı üstü bi 5800 a lanet olası denildi diye 13 sayfa yorum almış :birak::birak::oha2:

• Beğen
Tepkiler: scream man
americanboy

americanboy

Üye
    Konu Sahibi
:kop:

selmangulec

selmangulec

Üye
wave ve samsung telefonlara yüklenecek çok proğram var mı acaba ?(sitede samsung lara çok proğram yok diye okumutum ama doğru mu değilmi bilmiyom) . 2 sene içinde kurs eğitim masrafları 2 tane 3gs parası ödedim .bu yüzden özel harcama için elde avuçta kalmadığı için 5800 kullanıyorum . 1-2 sene için de okul ve kurslarım biteceği için , o zaman güzel bir telefon almayı düşünüyorum.okuldan sonra ha birde askerden gelelim sağ selamet ondan sonra alırız inş.

selman

edit:
samsung telefonları çok denedim ama menülerine alışamadım. menüleri açmak isteyince klasik modellerde pop-up gibi bir menü açılıyor açılır menü gibi . bu yüzden alışamadım bu telefonlara ama dokunmatiklerde bu durum yok mu bilmiyorum bu yuüzden baya wave telefonu merak ettim doğrusu ....

karkarkara

Üye
Ben iphone aldım yine kurtulamadım hala yanımda bunu da annemle değişeceğim 1661'le de annem beğenmiyor 5800'ı takoz velhasıl iyi etmişsin nokia artık pek de iyi şeyler yapamıyor sanki darısı diğerlerinin başına (kurtulmak isteyenlere)

İlk aldığımda bende memnundum fakat artık anlıyorum neyin ne olduğunu ekran görmeden ekran demişim 5800'ın pixeli daha fazla ancak ne hikmetse iphone daha iyi görüntü kalitesi veriyor videolarda izlerken vs vs birsürü derdi olan bir tel

M3L!H

M3L!H

Üye
Nokia'yı seviyorum :) 5800'ımıda öyle.. Ama Wave olsa onu alırdım..

bilgekralll

Üye
samsung hiç almaın bile... htc evo 4g war mükemmel yakında gelir yada htc hd3 ü beklein derim... ama nokia ya hakaret etmeelim lütfen... symbian 3 ile mükemmel çalışıo n8 aldım sonrasında iphone 3gs imi direk sattım yeni symbian bi çok eksikliği kapatmışş...

kalender900

Üye
Ulan nedir bu 5800 düşmanlığı akıllı olun!

lazo611

lazo611

Üye
Hayırlı olsun hocam Wawe süper telefondur ekran olarak iphone'dan daha iyi süper amole 4ever :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
samsung hiç almaın bile... htc evo 4g war mükemmel yakında gelir yada htc hd3 ü beklein derim... ama nokia ya hakaret etmeelim lütfen... symbian 3 ile mükemmel çalışıo n8 aldım sonrasında iphone 3gs imi direk sattım yeni symbian bi çok eksikliği kapatmışş...
Nokia n8 mi aldın?Daha piyasada olmayan bir cihazı aldın ve memnunsun,hayırlı olsun:)

emree17

emree17

Üye
HAYATIMDA qÖRDÜqÜM EN KOTU TEL 5800 DIR!!!

ramakm86

ramakm86

Üye
bunlara inat solicem bakin ben bu telefondan once 6630 kullaniyodum halada evde kullaniliyor katir gibi mubarek,bide ikinci el aldim,bilmem anlatabildimmi?
Bu telefonlar bozulmayan telefon kardesim bi format attinmiydi tamam servis mervis aramaz,sorun bakalim servis elemanlarina en cok hangi telefonlar geliyor?
Ama siz sallayin bakalim tek sozum sudur: adam olana yeter...:off:
:off:

Takipçi Satın Al

Üst Alt