LandscapePro 6220Classic (Denendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hycron

Üye
arkadaşlar nasıl sertifika alacağız bilmeyen arkadaşlar var mesela ben bilmiyorum kalkıpda şimdi sertifika alırsan hallolur derseniz olmaz bunu açıklamanız yol göstermeniz lazım değilmi

zeybekli

zeybekli

Üye
eline sağlık...

punisher25

Üye
selam kardeş 6220 için video çekerken kırmızı ışık sorununa bi çözüm yokmu

Genç_fb_li_1907

Genç_fb_li_1907

Üye
kardeş programı şimdi indirdim ilk başta sertifika sorunu verdi sonra free signer ile imzaladm yükledim ancak ikona tıklayınca hiçbisey olmuyo bi yardım edersen sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

kardeş programı şimdi indirdim ilk başta sertifika sorunu verdi sonra free signer ile imzaladm yükledim ancak ikona tıklayınca hiçbisey olmuyo bi yardım edersen sevinirim

Metin137

Metin137

Üye
saol kardeş sonun da buldum

erhanhhh

Üye
beyler uygulamayi yükleyipde giremeyenler icin söylüyorum.. Uygulamaya tiklayip hizli hizli sag tusa basinca uygulamaya giriliyor.. Kendim ke$fettim.. Not uygulamada c (silme) tu$u calismiyor.. Telefon modelim 6120c..

----------Eklendi @ 17:30:40 ---------- Yazıldı @ 17:28:52 ----------

--------------- Ekleme ---------------

beyler uygulamayi yükleyipde
giremeyenler icin söylüyorum..
Uygulamaya tiklayip hizli hizli sag
tusa basinca uygulamaya giriliyor..
Kendim ke$fettim.. Not uygulamada
c (silme) tu$u calismiyor.. Telefon modelim 6120c..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt