Lament Island Rehberi (Tam Çözüm)

Sponsorlu Bağlantılar

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Lament Island Rehberi (Tam Çözüm)
alintidir

lament Island Rehberi (Tam Çözüm)

Arkadaşlar görüyorum ki herkes bu oyunda sorun yaşadı sizler için tam çözümünü yazdım.

- Temel kontroller:

- Oyunun başında bir delikten aşağı düşüyorsunuz. Buradan çıkış yolunu bulmalısınız. Bunun için ilk odaya girip dolabı açıyoruz ve orda bir anahtar buluyoruz. Daha sonra bu odada diğer bütün toplanabilinecek eşyaları toplayıp üst kata çıkıyoruz ve bulduğumuz anahtarla soldaki ilk kapıyı açıyoruz. Odada yeni bir anahtar bulacaksınız (Rusty Key) . Odada diğer materyalleri de toplayıp küflü anahtarı yani Rusty Key'i nail yani iğne ile birleştiriyorsunuz (combine) Sonucunda da anahtarınız koridorun sonundaki kaapıya girebilecek bir anahtar haline geliyor. Koridorun sonuna yürüyüp bu anahtarla kapıyı açıyoruz.

- Odayı araştırıp toplayabileceğimiz eşyaları topluyoruz ( örneğin dolaptaki harita).
Çıkışı bulmak için haritayı kullanabilirsiniz. Çıkış odanın köşesinde. Duvara çekiç ile vurun ve sıvayı döküp göze ulaşın. Çıkış yolunuz bu gözün altında olacak.

- Burdan çıktığınızda üstünde kutu simgesi olan kapıyı arayın.(Şarap Mahzeni) Burada 2 nesne bulacaksınız birisi kaset çaler diğeri de fotoğraf. Bara baktığınızda da bir işaret göreceksiniz ki bu işareti aklınızda tutun ilerde tekrar karşınıza çıkacak ;) Bu odadaki kilere gidin bir kaset ve bir taş bulacaksınız ki mutlaka alın çünkü ilerde çok işinize yarayacak. Herşeyi topladıktan sonra odadan çıkabilirsiniz.

-Aşağıdaki ilk resme bakın. Bu kapıyı bulmalısınız burada ikinci taşı bulacaksınız. Bu taşları ilerde bir kapıyı açmak için kullanacaksınız. Ama son girdiğiniz odadaki taşı almadan önce arka oadaya geçmeli ve burdan jeneratörle birlikte bitkileri toplamalısınız ki en önemlisi detoxifying herb olanı. Örümceğin ısırığından sonra direk detoxifying herb olan bitkiyi kullanırsak canımız azalmaz.

Tekrar arka odaya dönüp pencerenin önüne geçin. Filmi seçin ve kameranızı güçlü bir ışık kaynağına tutun. Burda size aldığınız iki taşı nerede kullanacağınızı gösterecek bir resim göreceksiniz. Resmi aklınızda tutun.

-Şimdi barda gördüğümüz semboldeki kapıyı bulmalısınız. Burada bir uçurumla karşılaşacaksınız. Karşıya geçmek için sapanla karşı taraftaki kola ateş edin. Bu köprüyü harekete geçirecektir. Karşıonıza ejderha desenli büyük bir kapı gelecek. Burda pencereli odadaki resmi hatırlayın. Taşları oradakine göre yerleştirdiğinizde kapı açılacak. Diğer bölüme giden yol bu kapıdan geçiyor :D

- Bu bölümde 4 adet hançer bulmalıyız. (Beyaz, Kırmızı, Mavi, Yeşil)

İlk olarak bitkilerin bulunduğu odaya gidin. Burda da başka bir detoxifying Herb bulacaksınız ki bunu yanınıza alın sizin için çok önemli oacak.(bu bitki sayesinde oyunun farklı bitişlerinden birini değiştirebilirsiniz.) Burda saksıları oynatın ve kolonlardan birinde Yeşil Hançeri bulacaksınız.

- Bu kattaki diğer odaya gidin Burada kılıçları oynatın ve sonunda bir tanesini oynattığınızda gizli bir bölme açılacak ve işte karşınızda Kırmızı hançer ;)

- İkinci katta iki oda bulacaksınız ( ama tam emmin değilim 1 de olabilir) Burada aşağıdaki resimdeki nesneleri bulacaksınız, Eva'nın odası, Bu odada beyaz hançeri bulacaksınız. Ayrıca aynanın önünde de yeşil yüzüğü bulacaksınız. Yeşil yüzüğü almadan önce sapanla yüzüğün üstündeki örümceği öldürün ;). Burda örümceğe ısırılmayın detoxifying bitkiniz var ama onu ilerde oyunun bitişinde kullanıcaz

- 2. katta başka bir oda olup olmadığını tam hatırlamıyorum ama bu katta diğer hançeri bulacağınızdan eminim :D Mavi Hançer. Masana bir ejderha figürü bulacaksınız(bunu aklınızda tutun) Mavi hançer kitaplığın arkasında. Mavi vozoyu oynayın kitaplık hareket edecek ve gizli bölümdeki mavi hançere ulaşacaksınız. Mavi hançeri alıp bu odadan çıkın.

- Duvarda ejderha figürünü bulduysanız bu doğru yoldasınız demektir. Yolun devamındaki taşları geçmek için bu sayı dizinini takip edin:
5 - 5 - 3 - 7 - 9 - 3 - 4 - 5 ; Sayıların sonuna geldiğinizde bir sudoku bulmacası göreceksiniz. Burayı geçmek için bu bulmacayı çözmeli ve hançerleri resimdeki gibi yerleştirmelisiniz.

Devam edecek...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
valla ramazan çok sağol ya bu iğne ile anahtar birleştirileceği hiç aklıma gelmedi fıtık oldum ya :D

prens63

Üye
ustam ben oyuna girdiğm zaman bir deliğe düşüyorum ve deliğe girdiğim zaman oyun yeniden başlıyor anlamdım yardım ve ingilizcei varsa ekle bu japoncadır

xpkewinn

Üye
ya bu kapıdan sonra oyun bitiyor free find gibisinden bişeler diyor full oyunu para ile ilemi alıyoruz

prens63

Üye
uta bubun ingilizcesini bulabilirmisin

kİNGStoKİNGS

kİNGStoKİNGS

Üye
oyunun baya farklı sonları var ben sadece 1 iyi sonla bitirebildim.Bide kötü sonla bitirdim. :) Güzel oyundur Tavsiye ederim...

asilord_1000

Üye
baba ben oyunun sonuna geldim bi kafes düşüo üzerime ordan nasıl çıkacam bide a-da diye bi yaratk gelio zarar vermeden gidio

hurracuranna

Üye
oyunun Tam sürümü nü size vereyim ingilizce bu arada buyrun :
bunun icindeki Simlife yi hafiza kartina klasor olusturmadan atın sonra bunu hafıza kartınıza kurun: oyun menüde olacaktır Japonca sanmayın sadece giriş japonca menü İngilizce yazilar da ingilizce,
Uyumlu Cihazlar
Nokia 3230
Nokia 6600

Nokia 6630
Nokia 6680
Nokia 6682
Nokia N70
Nokia N90
Nokia 6260
Nokia 6620
Nokia 6670
Nokia 6681
Nokia 7610
Nokia N72

Oyun tamamen fulldür:oke:

yunusemre1

yunusemre1

Üye
link çalışmıyor kardeş

• Beğen
Tepkiler: kan ve gözyası

yahiyya

Üye
hacı asansörlerin orda tıkanıp kaldım.
İskeletin ordan kılıcı aldım.
telgraf makinesinden koordinatları girdim.
ama yatağın olduğu katta bulunann kapıyı açamadım bir türlü.
varmı çözümü?

CoDeYs

CoDeYs

Üye
:tşk:

::Black_Devil::

::Black_Devil::

Üye
eline sağlık

mzrc81

mzrc81

Üye
ustam bide oyunu kurmayı resimli anlatsan

Hooligan™

Hooligan™

Üye
teşekkürler

prens63

Üye
ya ben sudokunu çözdüm ve orda bir kapı var o kapı açılımıyor o bölümü bitiren varsa yardım

geographerr

geographerr

Üye
Sudokuyu nasıl çözüyoruz?

----------Eklendi @ 17:19:50 ---------- Yazıldı @ 16:50:46 ----------

Sudokuyu çözdüm de şimdi hançerleri yerleştir diyo nasıl yapacağız bilen var mı?

geographerr

geographerr

Üye
Orayı da geçtim ama şimdi baya çıkmazdayım ya baya yer gezdim şimdi yapacak ne var bilmiyorum.

geographerr

geographerr

Üye
Aloo oyunu bitiren kimse yok mu?

yunus5055

yunus5055

Üye
Arkadaşlar iskeletten kılıcı ve anahtarı aldım ama yatağın olduğu odadaki kapıyı nasıll açıyoz bilen varmi ?

kan ve gözyası

Üye
link kırık ...

Üst Alt