Lady Gaga ve İllumunati (Deşifrem)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Lady Gaga ve İllumunati (Deşifrem)
Sürekli internette sanatçıların kliplerinde çizgi filmlerde sex yazısının kullanıldığına dair resimler çıkardı ve şahsen bana shop gibi gelirdi ama olmadığını anladım

kolunda sex yazıyor gördüğünüz gibi sağ tarafta biraz daha belirgin yorumlarınızı allayım

MrExpert

Üye
Kimsenin orasında burasında sex yazması illimunati ile alakası olcağı anlamını gelmez önce illimunatinin ne olduğunu araştır..

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
İluminatiyle alakası olmasa bile bir amaca hizmet ettikleri kesin.

ia.phlvn

Üye
[video=youtube;Vk2vOoqeBp8]http://www.youtube.com/watch?v=Vk2vOoqeBp8[/video]

Daha önce de bunun tartışmaları olmuştu sanırım. Sex yazısının illuminati ile bi ilişkisinin olmadığını düşünüyorum ben de.

doctorrr

Üye
illuminatiye hala inanan var mı ya boş olum uğraşmayın bunlarla bırakın bu işleri ehe bunu diyince de kırk kişi boğazıma çöküyor ama öyle uğraşmayın vakit kaybetmeyin bunlarla

Razzers

Üye

nick - konu uyumu

Türe

Üye
illuminatiye hala inanan var mı ya boş olum uğraşmayın bunlarla bırakın bu işleri ehe bunu diyince de kırk kişi boğazıma çöküyor ama öyle uğraşmayın vakit kaybetmeyin bunlarla

Dünyayı yönetmek adı altında çıkarılan saçma bir propagandadan ilerisi değil bence de

Metin MF

Üye
ne kadar kabullenmemek isteseniz de medyayı, sanatçıları yönlendiren bir güç var. siz ister buna illuminati deyin, ister maxiilluminati diyin, ister bakkal recep amca deyin. ama böyle bir güç var.

Tepkiler: 1STayTRue35 ve HacKLess
şuankı gündem mayalar lütfen
bunun modası gectı

Placebo-

Üye
Bekleyin akşam bir illuminati lady gaga tespitleri açayım. Ağzınız açık kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...