La Liga'da yarış bitmiyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
La Liga'da yarış bitmiyor!
La Liga'da gözler 37. haftaya çevrildi. Barcelona'nın şampiyonluğu garantilediği La Liga'da, Şampiyonlar Ligi’ne katılma ve kümede kalma savaşı ise tüm hızıyla sürüyor.




La Liga'da zirvede tablo önceki hafta netleşti. Barcelona şampiyonluğunu ilan ederken, Real Madrid 2. sırada, Atletico Madrid de 3. sırada ligi bitirecek. Bu 3 takım, doğrudan Şampiyonlar Ligi’ne katılacak.

Valencia ile Real Sociedad arasında ise Şampiyonlar Ligi ön elemesi anlamına gelen 4. sırayı almak için büyük bir mücadele yaşanıyor. Geçen haftayı deplasman galibiyetleri ile kapatan iki takımın da 62'şer puanları bulunuyor. Avantaj, averajla 4. basamakta bulunan Real Sociedad'da. Bask ekibi bugün, kendisi açısından ligin belki de en kritik maçında, hedefsiz Real Madrid'i ağırlayacak. Sezon sonunda Real ile yollarını ayıracak Jose Mourinho'nun, kaptan Iker Casillas'ı yine yedek bırakması bekleniyor.

Valencia ise son haftalarda aldığı puanlarla küme düşme hattından biraz olsun uzaklaşarak rahat bir nefes alan Granada'yı ağırlayacak.

Şampiyon Barcelona'nın, kent derbisinde Espanyol deplasmanına çıkacağı haftada, 3. sıradaki Atletico Madrid, ligde kalmak için mutlaka kazanmak zorunda olan Real Mallorca'yı ağırlıyor. Mallorca ile birlikte Real Zaragoza ve Deportivo arasında da büyük bir kümede kalma savaşı yaşanıyor. Düşme hattının sadece 1 puan üzerinde bulunan Deportivo, zorlu Malaga deplasmanına çıkacak. Real Zaragoza da, bir başka zorlu deplasmanda puan savaşı verecek. Zaragoza'nın rakibi Real Betis. Kümede kalma şansını çok zora sokan Celta Vigo ise Real Valladolid deplasmanında "tamam" ya da "devam" diyecek...

 

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
263
Eren Değerli
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
292
DiaBLoS
Kdr05
Cevap
3
Görüntüleme
372
Akıncı
Cevap
1
Görüntüleme
330
Haydar
ismail
Cevap
1
Görüntüleme
519
Symbianizer


Üst Alt