Barça için tur haftası!

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Barça için tur haftası!
[h=2]La Liga'da gözler 34. haftaya çevrildi. En yakın rakibi Real Madrid'in 11 puan önünde bulunan Barcelona'nın bu hafta sonu, son 5 yıldaki 4. şampiyonluğunu garantileme olasılığı bulunuyor. Barça geçen hafta bu fırsatı değerlendirememişti...[/h]

Şampiyonlar Ligi’nde, Bayern Münih karşısında 2 maçta da varlık gösteremeyen Barcelona, bu hafta sonu Nou Camp'a şampiyonluğu garantileme hedefiyle çıkacak. Real Betis'i ağırlayacak Katalan ekibi, rakibini yenmesi, takipçisi Real Madrid'in de evinde Valladolid'e kaybetmesi halinde, son 5 sezondaki 4. şampiyonluğunu elde edecek. Barcelona ile geçirdiği ilk sezonda, La Liga şampiyonluğuna çok yaklaşan Teknik Direktör Tito Vilanova'nın, sakatlığı geçen Lionel Messi'ye Real Betis karşısında şans vermesi bekleniyor. Messi'nin, geride kalan 33 lig maçında toplam 44 golü bulunuyor.
İkinci sıradaki Real Madrid'in, ligde kalmayı garantilemiş görünen Valladolid karşısında neler yapacağı merakla bekleniyor. Şampiyonlar Ligi’ne veda ettikten sonra, tüm dikkatini Atletico Madrid ile oynayacağı Kral Kupası finaline çeviren eflatun beyazlılar, evinde geçen yılın Ocak ayından bu yana maç kaybetmiyor.

3. sıradaki Atletico Madrid ise zorlu Deportivo deplasmanına çıkacak. Ligden düşmesine kesin gözle bakılan Deportivo, üst üste aldığı galibiyetlerle düşme hattının bir puan üzerine çıktı. Deportivo için alınacak her puan hayati önem taşıyor. Zira ligin son 6 sırasındaki takımları sadece 5 puan birbirinden ayırıyor.
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Champion Barça
 

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
ömer talat katı
Cevap
9
Görüntüleme
749
DarkredBlue61
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
156
Baydırman
ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
289
ANIL


Üst Alt