İpucu l920 sarj çok gidiyor + netdekılerı yapmama ragmen benımkı gıbı olup duzelenler gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

merlin19

merlin19

Üye
Ben daha kendi şarj aletini hiç kullanmadım 6630 telefonumun şarj aletini kullanıyorum hep ve lk aldığımda 5 volt 2 amper üzerinde şarj aleti ile 3 kez doldurdum bataryayı ilk aldığınızda yüksek amperde doldurun ömrü uzun ve performası yüksek olur
Full herşeyim açık ve daha öncede dediğim gibi ben 7x24 saat netteyim hiç çıkmam aktif olarak çok fazla nete girerim..

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende şuan çekilen resim oalrak şuan şöyle ama ben düşük kullanımda 3 günü gördüm birde saat olarak max 35saat mı ne bakmıştım galiba yanlış hatırlamıyorsam ancak şuan elimde bu var sadece

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Akıllı telefon kullanıyoruz sonuç olarak, bu kullanılan işlemcileri 6 sene önceye kadar bilgisayarlarımızda kullanırdık. Doğal olarak tüketim fazla olacaktır. İphone kullanıcıları galaxy kullanıcıları bu sorunlarla baş başalar zaten. Bizimde olmamız doğal. Ama gerçekten Nokia bataryada çok cimri davranıyor. 2000mah çok kısıtlayıcı. S4 kullanan arkadaşlarım falan da her gün şarj etmek zorundalar. Onların daha uzun sure dayanan bataryaları olduğu aşikar ama.

Üst Alt