osmanmert99
Üye
Bendede bunun beyazı var yatıyor şu an evde mıknatıssız olduğu için kullanışlı değil.Ben yeni sarı kasa taktıracam garantiden kaça patlar.evet. Çok ince kılıfLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızben bundan aldım
Bendede bunun beyazı var yatıyor şu an evde mıknatıssız olduğu için kullanışlı değil.Ben yeni sarı kasa taktıracam garantiden kaça patlar.evet. Çok ince kılıfLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızben bundan aldım
ben 120 tl diye biliyorum teleservice ya da telefonuna başka sorun bul aşırı ısınıyor diye 3 kere üst üste gönder telefonunu değişititriler benimki mıknstıdlıBendede bunun beyazı var yatıyor şu an evde mıknatıssız olduğu için kullanışlı değil.Ben yeni sarı kasa taktıracam garantiden kaça patlar.
120 ₺ mi bu süper haber yazın değiştiririm o zaman şimdi yoğunum hiç uğraşamam ben sırf bu yüzden tel değiştirecektim be.ben 120 tl diye biliyorum teleservice ya da telefonuna başka sorun bul aşırı ısınıyor diye 3 kere üst üste gönder telefonunu değişititriler benimki mıknstıdlı
Birde telefonu internetten aldım nasıl garantiye göndereceğim?ben 120 tl diye biliyorum teleservice ya da telefonuna başka sorun bul aşırı ısınıyor diye 3 kere üst üste gönder telefonunu değişititriler benimki mıknstıdlı
) hala sapa sağlam Nokia Lumia 900 ve 920 üzerine tek sağlam telefon 3310
)
DD hatta geçen jelatinleyip su dolu kavonozun içine attım su geçirmez lumia olsun diye işede yarada 45 dakka su geçirmedi diğer telefondan arayıp suyun içindeki telefona bakmak gelen aramaları görmek dehşet oluyor
D hatta işi ben abartıp iddasına -22 derece derin dondurucuda 35 dakka falan durdurmuştum
tabi iddayı ben kazandım yani bu telefonu zamanında kasa bildiğim kadar kastım oda alıştı bana sorunsuz devam en kötü 5 yıl daha bunu kullanırım 
faturaya gerek yok tek telefonu gönderebilirsin.120 ₺ mi bu süper haber yazın değiştiririm o zaman şimdi yoğunum hiç uğraşamam ben sırf bu yüzden tel değiştirecektim be.
Birde telefonu internetten aldım nasıl garantiye göndereceğim?
o - derece olayı çok daha abartıla bilir şöyle türkiyede bir teknoloji portalı L920 ilk çıktığı sıralarda uzaya yollamışlarlardı 3 tane lumia ile çekim yapmışlardı 30000 metreye dünya uzay sınırına yani -75 derece çekim yaptı yani normal bir şey rahat ol biraz daha zorluyabilirsin hatta ama suya atma olayını hiç denemedim ve bilmiyorumkurtlar vadisi gibiyim telefon bir yerde bir kanepede bir masadaDD hatta geçen jelatinleyip su dolu kavonozun içine attım su geçirmez lumia olsun diye işede yarada 45 dakka su geçirmedi diğer telefondan arayıp suyun içindeki telefona bakmak gelen aramaları görmek dehşet oluyor
D hatta işi ben abartıp iddasına -22 derece derin dondurucuda 35 dakka falan durdurmuştum
tabi iddayı ben kazandım yani bu telefonu zamanında kasa bildiğim kadar kastım oda alıştı bana sorunsuz devam en kötü 5 yıl daha bunu kullanırım
![]()
suyuda evde masa üstünde sülahi dolu suya gözüm çarptı acaba dedim
bastım 1 kat jelatini attım sonra diğer telden aradım
iyi oluyor hatta bunu ben abartıp bir ara sıcaklık testi yapacam folyoya sarıp 85 derece fırına atacam bakalım yanıyomu yanmıyomu bunların videolarınıda çekiyorum bir ara yayınlıcam
DDDD