İpucu L920 Kasası Çizilmeye Karşı Çok Dayanıksız.

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
evet. Çok ince kılıf ben bundan aldım
Bendede bunun beyazı var yatıyor şu an evde mıknatıssız olduğu için kullanışlı değil.Ben yeni sarı kasa taktıracam garantiden kaça patlar.

sekajmer

sekajmer

Üye
dürüst olalım nokianın arka tarafı tamamen çiziklere karşı korumasız mesela n9 u kututan çıkarmıştım masaya koymadan kameraya baktım ve tertemizdi sonra masaya koydum bir kere kendi ekseni etradında dönderdim ve durum oert.

blackcemre

Üye
Bendede bunun beyazı var yatıyor şu an evde mıknatıssız olduğu için kullanışlı değil.Ben yeni sarı kasa taktıracam garantiden kaça patlar.
ben 120 tl diye biliyorum teleservice ya da telefonuna başka sorun bul aşırı ısınıyor diye 3 kere üst üste gönder telefonunu değişititriler benimki mıknstıdlı

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
ben 120 tl diye biliyorum teleservice ya da telefonuna başka sorun bul aşırı ısınıyor diye 3 kere üst üste gönder telefonunu değişititriler benimki mıknstıdlı
120 ₺ mi bu süper haber yazın değiştiririm o zaman şimdi yoğunum hiç uğraşamam ben sırf bu yüzden tel değiştirecektim be.
Birde telefonu internetten aldım nasıl garantiye göndereceğim?

merlin19

merlin19

Üye
yaklaşık 2 yıla yakındır kullanıyorum binlerce kez düşürdüm lumia 920 beyaz koruma falanda yok hatta geçen resimlerini çekipte koydum hızlı işletim sistemi wp 8 konusuna tek çizik yok ve memnunum bir laf vardır bizde sakınan göze çöp batar hiç sakınmıyorum çok hor kullanıyorum çiziğin Ç si dahi yok 15 metreden demir merdivenlerden zıplaya zıplaya düşürdüm daha 2 günlükken :)) hala sapa sağlam Nokia Lumia 900 ve 920 üzerine tek sağlam telefon 3310 :))

• Beğen
Tepkiler: PosiXGuARD ve Esendağlı
serecans

serecans

Üye
:) ben masaya nasıl koyacağımı bilmiyorum çok seviyorum telefonumu ya.

katil_197

katil_197

Üye
BEN ELİMDEN DÜŞÜRMÜYORUMKİ MASAYA KOYAYIM .:D.

merlin19

merlin19

Üye
bence siz telefonu alırken yanında çelik kasada isteyin :)) abi kullanmaya alıyoruz saklamaya değil :D ben eve geliyorum atıyorum sağa sola sıkıntıda yok :))

serecans

serecans

Üye
ben kıyamam ya la ona :tebessüm:

merlin19

merlin19

Üye
kurtlar vadisi gibiyim telefon bir yerde bir kanepede bir masada :DDD hatta geçen jelatinleyip su dolu kavonozun içine attım su geçirmez lumia olsun diye işede yarada 45 dakka su geçirmedi diğer telefondan arayıp suyun içindeki telefona bakmak gelen aramaları görmek dehşet oluyor :DD hatta işi ben abartıp iddasına -22 derece derin dondurucuda 35 dakka falan durdurmuştum :D tabi iddayı ben kazandım yani bu telefonu zamanında kasa bildiğim kadar kastım oda alıştı bana sorunsuz devam en kötü 5 yıl daha bunu kullanırım :D

serecans

serecans

Üye
sen bütün dayanıklılık testlerini yapmışın maşallah

blackcemre

Üye
120 ₺ mi bu süper haber yazın değiştiririm o zaman şimdi yoğunum hiç uğraşamam ben sırf bu yüzden tel değiştirecektim be.
Birde telefonu internetten aldım nasıl garantiye göndereceğim?
faturaya gerek yok tek telefonu gönderebilirsin.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
kurtlar vadisi gibiyim telefon bir yerde bir kanepede bir masada :DDD hatta geçen jelatinleyip su dolu kavonozun içine attım su geçirmez lumia olsun diye işede yarada 45 dakka su geçirmedi diğer telefondan arayıp suyun içindeki telefona bakmak gelen aramaları görmek dehşet oluyor :DD hatta işi ben abartıp iddasına -22 derece derin dondurucuda 35 dakka falan durdurmuştum :D tabi iddayı ben kazandım yani bu telefonu zamanında kasa bildiğim kadar kastım oda alıştı bana sorunsuz devam en kötü 5 yıl daha bunu kullanırım :D
o - derece olayı çok daha abartıla bilir şöyle türkiyede bir teknoloji portalı L920 ilk çıktığı sıralarda uzaya yollamışlarlardı 3 tane lumia ile çekim yapmışlardı 30000 metreye dünya uzay sınırına yani -75 derece çekim yaptı yani normal bir şey rahat ol biraz daha zorluyabilirsin hatta ama suya atma olayını hiç denemedim ve bilmiyorum

merlin19

merlin19

Üye
bende ilk aldığımda derin dondurucuda test ettim daha doğrusu iphone 4s idi sanırım iddalaştık attık dondurucuya iphone -15 de kapanmıştı :D suyuda evde masa üstünde sülahi dolu suya gözüm çarptı acaba dedim:D bastım 1 kat jelatini attım sonra diğer telden aradım:D iyi oluyor hatta bunu ben abartıp bir ara sıcaklık testi yapacam folyoya sarıp 85 derece fırına atacam bakalım yanıyomu yanmıyomu bunların videolarınıda çekiyorum bir ara yayınlıcam:DDDDD

serecans

serecans

Üye
:eheat at pertini çıkarırsın fırından

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ne çiziği ya İPAD yanmış kül olmuş Avursturalya da vadafone bayide önce cızırtı sonra duman derken patlamış yangın çıkartmış büyük tanıtımla satışa çıkarttıklar cihaz satışlkarda patlama yapılacağı söylenmiş
patladı gitti hakikaten :kop2::kop2::kop2:

• Beğen
Tepkiler: ceza87

Üst Alt