L920 Glance Screen Sorunu ?

Sponsorlu Bağlantılar

tarikkaya

Üye
    Konu Sahibi
L920 Glance Screen Sorunu ?
arkadaşlar öncelikle forumda bir arkadaşımın daha aynı sorunu yaşadığını fakat halleddiğini gördüm benimki tamamen sorunlu telefonumu her iki şekilde güncelledim retail ilede nokia care suite ilede ve ekranı diğer ıvırı zıvırı herşeyi güncelledim telefonum nokia lumia 920 türkcell black rom glance menüsü geliyor fakat açığıda secsem diğer şeyleride secsem saatide açsam telefonun ekranını kapattığımda glance saati gelmiyor diğer özellikleri sorunsuz nokia care suite ile yaptığım ekran testlerinden sorunsuz gecti sensor testlerinden sorunsuz gecti herhangi başka bi şikayetim yok. sadece saatim açılmıyor yardım edin lütfen atmadığım rom kalmadı.

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
flaş atmak sorunu çözebilir

tarikkaya

Üye
    Konu Sahibi
flaş atmak sorunu çözebilir

hocam belki 50 kere flash attım soft reset attım hard reset attım yok flashla alakası yok aynı yazılım bi başka telefonda sorunsuz bende o saat çalışmıyor aynı şeyleri yapıyorum fazlasını yapıorumdur herşeyim güncel donanım desen donanımda bir sorun yok testlerden normal gecti anlayamadım cözemedim

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
hocam belki 50 kere flash attım soft reset attım hard reset attım yok flashla alakası yok aynı yazılım bi başka telefonda sorunsuz bende o saat çalışmıyor aynı şeyleri yapıyorum fazlasını yapıorumdur herşeyim güncel donanım desen donanımda bir sorun yok testlerden normal gecti anlayamadım cözemedim
Nokia Care tek çözüm gibi görünüyor

tarikkaya

Üye
    Konu Sahibi

buda menümden ekran görüntüsü herşey normal ama çalışmıyor

tarikkaya

Üye
    Konu Sahibi
yardım edicek yokmu arkadaşlar başına böle bi sorun gelen glance açılmayan yokmu

cmptrengineer

Üye
evet attım nsu ile ve retail ile ikisiylede attım başka ülkelere ait romlarıda attım fakat olmadı
belkide işi abarttığın için böyle çıkmaz bir hal aldı mesela bende de arka plan sorunu olustu bazılarını kullanamıyorum ama arada oluyo yarım çalışıyo diyebilirim bende ncs.den yuklemiştim amberi.

tarikkaya

Üye
    Konu Sahibi
belkide işi abarttığın için böyle çıkmaz bir hal aldı mesela bende de arka plan sorunu olustu bazılarını kullanamıyorum ama arada oluyo yarım çalışıyo diyebilirim bende ncs.den yuklemiştim amberi.

ama ben hiç çalıştıramıyorum tuaf olan şu menü geliyor aynı romu arkadaşımınkine atıyorum birebir normal oluyor benimkinde niye çalışmıyor ya nokia care suite ile donanımı test ettim sensorlerde bir sorun yok olsa bile devamlı açığı sectiğimde saat gene çalışması lazım. tuaf olan bu

tarikkaya

Üye
    Konu Sahibi

daha alt modeller glance ekranı o saati çalıştırıyor bnmki l920 bende haydi haydi çalışması lazım diğerlerinde sorun olsa anlarım ama glance bir çok telefonda sorunsuz çalışıyor daha 920de glance özelliğinde sorunlu bitane telefon görmedim ben. anlamıyorum

cmptrengineer

Üye
daha alt modeller glance ekranı o saati çalıştırıyor bnmki l920 bende haydi haydi çalışması lazım diğerlerinde sorun olsa anlarım ama glance bir çok telefonda sorunsuz çalışıyor daha 920de glance özelliğinde sorunlu bitane telefon görmedim ben. anlamıyorum
ya düşük model yuksek model bunla ilgisi yok bi sorun meydana gelmiş olabilir diyorum ya bende de arka planlar çalışmaz durumda. ama evet bu bi sorun teşkil eder netice de servise göndermeni tavsiye ederim her seyi yapmıssın sonucta

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ekran filmi kullanıyorsan sök. (Arkadaşımın telefonunda benzer sorun vardı. Beni aradığında ekran kendinden geçiyordu Söktürdüm düzeliverdi) .

tarikkaya

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt