Tavsiye L830

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce 925 i Satıp 830 Almalımıyım ?

• Alma Bence İphone 8C yi bekle

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
csll

csll

Üye
hayatımda ilk defa android bir telefon öneriyorum :) bence lumia 830 alınmaz kamera hariç hiç bi artısı yok(kendi fiyat segmentine göre) üstüne bide adreno 305 var :) Ya lumia 925 le idare edip daha üst düzey android al yada bütçen 830 alacak kadarsa bence note 3 Neo ya da lg g 2 daha iyi bir seçim olabilir :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bence şuanlık idare edin önümüzde yıl çıkacak cihazlara bakın derim hem wp9 lu çıkış yapan bir cihaz alırsınız daha yüksek donanımlı veya bu cihazları daha ucuza alırsınız o zaman

• Beğen
Tepkiler: Serhan
luckysleven

luckysleven

Üye
Tek birsey yazacagim 1320 yi bu aksam teslim alacagim ve 2 gundur 720 kullaniyorum ve hala 925 in yoklugunu hissetmedim hani 720 ile devam edilse edilir . O yuzden bana kalirsa degeri hala varken sat..

• Beğen
Tepkiler: Serhan
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
830 Güncel Bir Cihaz 4K Filanda Gelecek Fakat 925 İle Kafa Kafaya Demek Yerinde Olur Belirli Bir Özelliğe Kadar Bence Gerek Yok Dahada Üst Seviye Alacaksan Ayri 1020 930 Gibi

Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
Hala 830 ile 925 i takas edecek varsa hemen alabilirim :D

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
830 un tasarımı beni de cezbediyor. Fiyatı abartılı buldum ben.1000 lira civarı olsa tam süper olacak.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Abi biraz mantıklı düşününce bakın eksiğim varsa tamamlayın. Şimdi bu Lumia 830 da Snapdragon 400 ve Adreno 305 var. Lumia 925'te Snapdragon S4 ve Adreno 225 var. Bu durumda Lumia 925'in oyun performansı daha yüksek oluyor. Hem 1300-1400 vereceğim hem de Snapdragon 400 ve Adreno 330 kullanacağım. Mantıklı değil arkadaş. Gider 1200₺'ye LG G2 32GB alırım. Bayağı ucuzlamış. Snapdragon 800 ve Adreno 330'un keyfini sürerim. Kamerasının da 830 ve 925'ten kalır yanı yok. Ama sağlamlık konusunda sınıfta kaldı LG G2. O yüzden kalan paraya da kaliteli bir kılıf ve jelatin taktırılmalı.

Sonuç olarak ailem de annem 620 kardeşim 820 ve ben 920 kullanan biri olarak söylüyorum bunu. WP fanlığına gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: lazye
ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Abi biraz mantıklı düşününce bakın eksiğim varsa tamamlayın. Şimdi bu Lumia 830 da Snapdragon 400 ve Adreno 305 var. Lumia 925'te Snapdragon S4 ve Adreno 225 var. Bu durumda Lumia 925'in oyun performansı daha yüksek oluyor. Hem 1300-1400 vereceğim hem de Snapdragon 400 ve Adreno 330 kullanacağım. Mantıklı değil arkadaş. Gider 1200₺'ye LG G2 32GB alırım. Bayağı ucuzlamış. Snapdragon 800 ve Adreno 330'un keyfini sürerim. Kamerasının da 830 ve 925'ten kalır yanı yok. Ama sağlamlık konusunda sınıfta kaldı LG G2. O yüzden kalan paraya da kaliteli bir kılıf ve jelatin taktırılmalı.

Sonuç olarak ailem de annem 620 kardeşim 820 ve ben 920 kullanan biri olarak söylüyorum bunu. WP fanlığına gerek yok.
sağlamlık konusunda lumia önde mi?

osmanmert94

osmanmert94

Üye
sağlamlık konusunda lumia önde mi?
Evet çok yakın 2 arkadaşımda G2 var cidden çok hassas telefonlar. Ama benim 920ye 2 senedir yapmadığımı bırakmadım maşaallah taş gibi. 830'unda ondan kalır yanı yoktur.

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Evet çok yakın 2 arkadaşımda G2 var cidden çok hassas telefonlar. Ama benim 920ye 2 senedir yapmadığımı bırakmadım maşaallah taş gibi. 830'unda ondan kalır yanı yoktur.
Çok sakar biriyim ben. o zaman lg den uzak durayım.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Çok sakar biriyim ben. o zaman lg den uzak durayım.
aslında lg den değilde g2 den uzak dursanız çok (eğer düşürecekseniz) sizin için iyi olur ama g3 sağlamdır mesela
lumia sağlamlık konusunda daha iyidir zaten Nokia hep sağlam telefon sattığı için zarar ediyor :) ben telefonumu bilerek yere bırakıyorum atirtislik olsun diye (telefonu 925 olmayanlar denemesin ben alüminyum çerçeveye güvenip bırakıyorum )

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
aslında lg den değilde g2 den uzak dursanız çok (eğer düşürecekseniz) sizin için iyi olur ama g3 sağlamdır mesela
lumia sağlamlık konusunda daha iyidir zaten Nokia hep sağlam telefon sattığı için zarar ediyor :) ben telefonumu bilerek yere bırakıyorum atirtislik olsun diye (telefonu 925 olmayanlar denemesin ben alüminyum çerçeveye güvenip bırakıyorum )
Nokia nın neden battığını da öğrendik.:agla2:

Takipçi Satın Al

Üst Alt