maydinmaydin
Üye
925 ten acayip memnununmda 830 un tasarımı ayrı bir hoşuma gitti nedense
İlla 800'lü bişey olsun istiyorsan 820 var. Tasarımı da çok iyi. Ankette birinci (icnirib) gelmişti

925 ten acayip memnununmda 830 un tasarımı ayrı bir hoşuma gitti nedense

İlla 800'lü bişey olsun istiyorsan 820 var. Tasarımı da çok iyi. Ankette birinci (icnirib) gelmişti![]()

5c mi 925 mi?925 ten acayip memnununmda 830 un tasarımı ayrı bir hoşuma gitti nedense

İlla 800'lü bişey olsun istiyorsan 820 var. Tasarımı da çok iyi. Ankette birinci (icnirib) gelmişti![]()

5c mi 925 mi?![]()
önceki mesajım senin içindi
bence lumia 830 alınmaz kamera hariç hiç bi artısı yok(kendi fiyat segmentine göre) üstüne bide adreno 305 var
Ya lumia 925 le idare edip daha üst düzey android al yada bütçen 830 alacak kadarsa bence note 3 Neo ya da lg g 2 daha iyi bir seçim olabilir 
No sorun, anladi benPardon yanlış alıntılamaönceki mesajım senin içindi

sağlamlık konusunda lumia önde mi?Abi biraz mantıklı düşününce bakın eksiğim varsa tamamlayın. Şimdi bu Lumia 830 da Snapdragon 400 ve Adreno 305 var. Lumia 925'te Snapdragon S4 ve Adreno 225 var. Bu durumda Lumia 925'in oyun performansı daha yüksek oluyor. Hem 1300-1400 vereceğim hem de Snapdragon 400 ve Adreno 330 kullanacağım. Mantıklı değil arkadaş. Gider 1200₺'ye LG G2 32GB alırım. Bayağı ucuzlamış. Snapdragon 800 ve Adreno 330'un keyfini sürerim. Kamerasının da 830 ve 925'ten kalır yanı yok. Ama sağlamlık konusunda sınıfta kaldı LG G2. O yüzden kalan paraya da kaliteli bir kılıf ve jelatin taktırılmalı.
Sonuç olarak ailem de annem 620 kardeşim 820 ve ben 920 kullanan biri olarak söylüyorum bunu. WP fanlığına gerek yok.
Evet çok yakın 2 arkadaşımda G2 var cidden çok hassas telefonlar. Ama benim 920ye 2 senedir yapmadığımı bırakmadım maşaallah taş gibi. 830'unda ondan kalır yanı yoktur.sağlamlık konusunda lumia önde mi?
Çok sakar biriyim ben. o zaman lg den uzak durayım.Evet çok yakın 2 arkadaşımda G2 var cidden çok hassas telefonlar. Ama benim 920ye 2 senedir yapmadığımı bırakmadım maşaallah taş gibi. 830'unda ondan kalır yanı yoktur.
Gerekli sağlamlıkta kılıf alırsanız uzaydan fırlatsan bir şey olmaz.Çok sakar biriyim ben. o zaman lg den uzak durayım.
Kılıfla kaba durmaz mı?Gerekli sağlamlıkta kılıf alırsanız uzaydan fırlatsan bir şey olmaz.
aslında lg den değilde g2 den uzak dursanız çok (eğer düşürecekseniz) sizin için iyi olur ama g3 sağlamdır meselaÇok sakar biriyim ben. o zaman lg den uzak durayım.
ben telefonumu bilerek yere bırakıyorum atirtislik olsun diye (telefonu 925 olmayanlar denemesin ben alüminyum çerçeveye güvenip bırakıyorum )Nokia nın neden battığını da öğrendik.aslında lg den değilde g2 den uzak dursanız çok (eğer düşürecekseniz) sizin için iyi olur ama g3 sağlamdır mesela
lumia sağlamlık konusunda daha iyidir zaten Nokia hep sağlam telefon sattığı için zarar ediyorben telefonumu bilerek yere bırakıyorum atirtislik olsun diye (telefonu 925 olmayanlar denemesin ben alüminyum çerçeveye güvenip bırakıyorum )